Khamis, 3 Februari 2011

Saya Tak Kenal BEN ASHAARI !!

Tak pe ke kalau saya letak gambar ni kat blog saya?? huhu...
Aduh! ye ye ye...ha? apa? ye lah yelah...Anggap je lah saya ni kuno ke pe ke... hehe...Alaa...bukan sengaja..saya baru ON balik blog...dulu dulu ada blog saya tak hargai pun...then, masa lepak kat library tahun lepas saya jumpa satu buku citer pasal BLOG ni...SO, saya pun ambil buku tu dari rak untuk di baca dan saya pinjam supaya boleh baca lagi kat umah..

OOOoooo...saya pun mula berminat semula pasal dunia BLOG ni...saya pun mula la terkial kial buka akaun blog semula.

1st tu,saya buat blog private je...then, bila lawat blog orang lain, laaa...best pulak kan kalau public ni? Jadi silent blogger atau reader ni tak ada feel sangat. Saya pun tukar la kepada setting 'ANYBODY' blog ni...

Bila saya pergi terjah blog orang lain, saya belek belek la cerita cerita diorang tu..macam macam juga cerita tapi ada perkara yang asyik berulang ulang...lagi-lagi BEN lagi-lagi BEN!  dehh..saya pun fikir fikir lah ni..SIAPA BEN ASHAARI nieyh??? Mamat mana? abang mana? Insan mana?

Abang? Hahaha... Sebab ramai blogger tulis "Abang Ben".

FiNALLy! hari ni saya jadi follower dia...tapi saya masih blurr selok belok dunia blogger bersama BEN ASHAARI ni..Sob sob..

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

1 ulasan:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.