Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, April 19, 2011

Grenade

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Dah pagi dah ni...tapi saya belum tido lagi dari semalam...demi karya saya yang julung-julung kalinya untuk tahun ni, saya sanggup tongkat mata hahaha!

Serius! jari rasa keras...otak beku..idea pun kaku bila lama tak melukis...mengikut kiraan,sudah dekat setahun tak layan jiwa seni..haha..patutlah nampak kertas putih je mata jadi kelabu..

Memang azam tahun ni untuk buat satu koleksi lukisan sendiri...tapi...dari awal tahun hingga lah ke bulan April ni, belum juga bergerak untuk melukis...tapi akhirnya...akhirnya berjaya juga 'bergerak' walaupun macam siput...hehe...tu semua disebabkan ketandusan idea dan banyak lupa apa yang biasa dibuat ketika melukis, ni ialah lukisan refresh semata-mata...simple je...harap-harap...mood melukis ni tak hilang lagi lepas ni...susah nak dapat masa lapang untuk melukis kalau bekerja.

LUKISAN PERTAMA TAHUN 2011. Hehehe....

Orang yang lama tak melukis...bila dah start melukis balik, lukisan simple pun meja dia bersepah...
Kui Kui Kui...

In Shaa Allah akan update lagi lukisan. Cuma tak tahu, bila. Tapi memang akan.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

2 comments:

  1. هافيزودينApril 19, 2011 at 1:28 PM

    ^^ subhanallah cntiknyaa..hee tapi kan,apa mksd d sblik lukisn ni ya? kata org,setiap lukisn y d hsilkn ini,mbwa mksd.. ssuatu y ingn d smpikn plkis,tpi mlli lkisnnya.. hee.. apapn mnrik sggh la. hee^_^

    ReplyDelete
  2. http://akusofinahl.blogspot.com/p/karyaku.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.