Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, August 28, 2012

Troll daripada Encik Mohd Nasyit Md Nooh

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Selepas balik dari kerja sekitar jam 10:30pm, saya mengambil keputusan untuk melayan blog saya ni. Apatah lagi saya dah lama tak post apa-apa entri kat sini. Blogwalking pun tak ada masa lantaran asyik sibuk jaga kedai bos..wakakaka... Kerja pagi petang siang malam...

Oke! Saya nak cerita tentang seseorang untuk entri ni. Nama dia start dengan huruf "M" dan lebih senang bila panggil guna huruf "N".

Saya kenal "N" ni dari facebook. Dia inbox saya tanya tentang ELKEN. Orang tanya pasal ELKEN ni, memang laju saya layan. HAHA.

Then, saya dapat tahu yang dia ni orang Labuan dan suka lepak kat Old Town Lapangan Terbang. Kebetulan, saya memang kerja kat DJ Lapangan Terbang. Apa lagi, saya suka usik dia minta belanja Aiskrim favorite saya kat McD. HAHAhahaha.. Tapi setakat ni tak kesampaian. Tetiba je bulan puasa muncul (boleh plak bulan puasa muncul tiba-tiba).

Lama kelamaan saya dan dia berborak-borak di facebook, chating...komen...mesej...dan akhirnya, saya dapat tahu dia ni "gila" Forex..kat wall facebook dia banyak betul story tentang graf kaler hijau dan merah. Entah apa saya pun tak faham. Bila asyik nampak graf tu kat wall dia, saya pun start la tanya dan tanya...dan sekarang saya dalam permulaan untuk belajar FOREX.

Dia seorang blogger juga. Tu yang buat saya suka layan dia..haha..sila lah terjah blog "N" dan follow blognya...(promo sikit..Kekeke..)

Blog 1 : http://www.mohdnasyit.com/
Blog 2 : http://pullbackforextrading.com/

Ada beberapa perkara yang buat saya suka kawan dengan "N" . Dia bukan seorang yang suka berputus asa..

"Million dollar money start with 1 cent! Million miles journey start with 1 foot step...just don't give up :)" - Mr.Mohd N Favourite quotes.

My favourite quotes pula ialah "Dalam kehidupan, Jangan taruh pagar mengelilingi kita.."

...dan dia sangat kreatif juga!! Saya jadi mangsa troll pada malam ini tanpa sebarang notis d facebook! Lihat gambar di bawah :

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN PENUH

Nasib baik saya tak suka balas dendam.. HAHAHA...

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.