Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, June 18, 2013

Berhari Minggu

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,

Berhari minggu? Hehe.. Actually nak cerita pasal semalam. Hari ni Isnin.. Hari yang paling dibenci kan? Dulu, saya pun benci hari Isnin semasa saya sebagai seorang pekerja. Kenapa? Sebab, Isninlah hari yang paling sibuk dan hari permulaan bagi setiap minggu untuk pekerja-pekerja.

Tapi.. Semua tu sudah berakhir buat masa ni. Saya bukan seorang pekerja yang mempunyai seorang bos ...ops! he he.. Btw, malam ni saya rasa sunyi. Apasal ye? Rasa rindu tapi tak tahu rindu apa dan siapa? -pelik- tu lah..dengar lagu jiwang pula tu..(bikin jiwa kacau, oh...silalah kembali ke normal - LOL)...

Oke lah.. nak share story kelmarin. Kelmarin kan Ahad. My parent tak kerja. Me? Rasanya dah lama betul tak join mami ayah pergi jalan-jalan. So, saya pun meringankan diri untuk join. Macam pemalas pula bunyinya kan? :p

Jap... posing dulu...




Posing dulu dalam kereta. Haha! Dulu-dulu memang suka ambil gambar sendiri dalam kereta..tak kira lah.. nak pergi kerja? Pulang kerja? Pergi jalan...sekarang dah tak buat. Maklumlah.. dah besar kononnya. Tapi kelmarin buat lagi. haha. Tak ingat bila last day saya naik kereta ayah. Suddenly, yesterday macam naik kereta baru pulak rasa..adui...

Pepagi tu, saya just layan mami dan ayah shopping sikit-sikit.



Ayah beli kasut. Hehehe.. comelnya kasut tu.. Ayah kata nak pakai untuk pergi kerja.. Mami pula beli seluar..

Lepas tu Encik Tunang datang.. :) and we all breakfast together laa...Breakfast SOTO. Semua pilih soto. Pagi-pagi memang best makan soto panas-panas.


Petang-petang pula, sambung jalan-jalan dengan Encik Tunang.. :)




Jalan-jalan dari petang tu, sampai lah ke malam. Dinner pun dengan Encik Tunang juga hari minggu..


Macam mana? Nampak sedap tak ikan dalam gambar kat atas tu? Makan kegemaran En.Tunang kalau jenis-jenis yang macam ni. Saya kurang sikit tapi, dah ada yang belanja kan..kita makan la..hahaha!

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.