Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, June 28, 2013

Orang Indonesia Guna Gambar Encik Tunang di Removed oleh Facebook

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Ingat lagi tak cerita tentang mamat Indon yang guna gambar Encik Tunang saya tu? >>KLIK SINI<< untuk baca cerita tu. Facebook telah me-REMOVE dia. Hahahaha.. Padan muka dia..


Nasib baik facebook dah meningkatkan sistem sekuriti. Kalau tak susah lah kalau mamat indonesia tu tak nak tukar gambar.  Terima kasih Facebook sebab dah remove terus mamat tu dari facebook. Lepas ni, dia confirm buat facebook baru. Harap tak pakai gambar orang lain lagi. Kalau tak nak letak gambar sendiri pun, apa salahnya letak gambar artis yang diminati ke, katun ke, apa-apa sahaja la..asal bukan gambar orang awam. Kalau gambar artis, orang tak hairan sebab dah memang dia artis. Hahaha! Perkara biasa peminat pakai foto diorang.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


1 comment:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.