Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, July 5, 2013

Blog Challenge - Day 14 : Picture of you and your family

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Challenge hari ke 14. Senang sangat..Tak macam challenge semalam. Huhuhu...

Saya persembahkan gambar saya bersama keluarga :

Di Majlis Pertunangan bersama keluarga saya dan keluarg Encik Tunang :) We Are Family...

Nenek, Makcik, Mummy :D

Sofie and Mama..
Foto di atas adalah foto-foto dari majlis pertunangan saya dengan Encik Mohd Nasyit. Foto yang ditangkap guna handphone. Tak terang sangat. Ada foto yang terang tapi malas nak upload kat sini. Berat sangat pula. Sebab nak update challenge ni laju-laju. Hahaha!

Family :)
Gambar kat atas ni pula ialah gambar kami sekeluarga (saya tukang tangkap gambar) semasa hari raya. Hari raya tahun bila tak ingat pula. huhu.. Tapi anak buah yang lelaki tu kecil lagi. Memang gambar lama dah ni. Korek je dari hardisk. Mana yang muncul dulu, itulah yang dipilih. hehe.

Together in green, me, Encik Tunang, mummy.. makcik plak tetiba kelabu :p
Gambar kat atas, semasa di majlis pertunangan sepupu paling rapat dengan saya. Saya, Encik Tunang, mummy dan ayah pakai tema hijau. Makcik saya pula tiba-tiba pakai kelabu.

Anak Buah dua orang ni... cute betul kekekeke...
Gambar vintage anak buah pertama dan kedua. Minum air dalam plastik kat tepi pantai. Pakai topi dan berselipar jepun. Betul-betul macam dalam kartun kampung boy.

Blog Challenge apakah ini? Boleh check kat SINI <<klik.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.