Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, July 12, 2013

Blog Challenge - Day 21 : A picture of something that makes you happy

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

A picture of something that makes you happy? Banyak la yong :p Hehehe...Banyak moment yang buat saya happy. Tambah-tambah saya memang suka ambil foto. Koleksi foto pun bertimbun. But, saya share the latest one la kan.. PALING HAPPY! Syukur ke hadrat Ilahi.

Tengok Encik Tunang senyum sampai telinga...hehehe..Happy kan dia? Siapa tak happy bila berjaya UPGRADE ke level tinggi dalam hidup iaitu alam pertunangan.Dia kata, lepas ni dia nak UPGRADE lagi ke level yang LEBIH TINGGI :) alam perkahwinan.. Amin. Dia kata, dia nak jaga saya. hehehe....Alhamdulillah.

Blog Challenge apakah ini? Boleh check kat SINI <<klik.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋

2 comments:

  1. Tahniah :)

    Semoga berkekalan :)


    p/s: kalau boleh nnt buang la word verification tu, susah lah nak komen :(

    boleh refer sini http://erynsyaze.blogspot.com/2012/11/im-not-robot-please-remove-your-word.html

    -xoxo-
    S

    ReplyDelete
  2. Thanks singgah sini.. Ek? saya ada letak verification? hehe.. sowiii tak perasan. Ok, akan buangkan :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.