Follow Instagram @sofinahlamudin

Thursday, July 18, 2013

Blog Challenge : Day 27 - Why are doing this 30 day challenge

Assalammualaikum Bloggers dan Readers,


Of course la tertanya-tanya kan... apa kebendanya blog challenge ni. Kenapa sanggup buat blog challenge ni even tak dapat apa-apa pun. Kan ? hehehehe..

Saya just suka-suki untuk buat blog challenge ni. Lagipun tajuk dia bukan lah susah sangat pun.. Boleh jawab..

Dalam masa yang sama boleh juga "meramai" kan post/entry saya kat blog yang tak seberapa ni.

..dan..semua soalan blog challenge, saya jawab seperti yang sepatutnya dan jujur. Di masa depan nanti ia akan menjadi "history" dalam blog ni, so, i can read it again :) Jadi bahan bacaan sendiri...

Lagipun, soalan-soalan blog challenge ni agak menarik minat saya untuk join dan tulis kat blog saya.. Its about life..and feeling..

Blog Challenge apakah ini? Boleh check kat SINI <<klik.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.