Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, July 12, 2013

Saya dan #Ramadan03

Assalammualaikum Readers, hehe..

Selamat lah sudah kita berpuasa untuk hari yang ketiga. Syukur Alhamdulillah.

Seperti post saya semalam, saya "ABC" - Allah bagi cuti di awal bulan Ramadan. -_- Apa boleh buat. So, nanti mengganti lah saya. hehe..Walau bagaimanapun, Encik Tunang tetap setia bangunkan saya jam 3 pagi tadi untuk saya temankan anak buah saya nak sahur (baru belajar nak puasa - oh! bangga untie dia. haha. Apa pun, Syukur, sebab tak payah dipaksa-paksa..)

Hari ini, macam biasa. Akan menjadi rutin harian di bulan puasa iaitu ke Bazaar Ramadhan untuk temankan Encik Tunang dan lepak kat gerai jualan family Encik Tunang. hehe.

Hari ni handphone saya "rajin" duduk dalam beg. haha.. tapi ada sekeping gambar saya sempat "shoot" . Dua orang sahabat :


Hari ni 1st time jumpa sahabat Encik tunang ni. Actually, sahabat Encik Tunang ni adalah Pakcik dia. Orangnya chumil chumil kecik kecik cili padi . Bila senyum kan mata dia jadi sepet. okeh okeh! Saya tahu..saya tahu korang nak kata saya ni suka peratikan orang kan? memang! lalala~

Mereka rapat sejak sekian lama... Encik Tunang selalu citer pasal Paci dia ni. Kawan dia pergi mancing dan lepak-lepak sebelum saya dan Encik Tunang kenal. haha. Mengimbau kenangan :p

Hari ni ada Adik Awa, anak Nani, adik kepada Encik Tunang. Comel je dia sebab pakai tudung.. keke.. but lupa la pula nak shoot gambar dia..

Last, sempat ke Ujana Kewangan.
Terima kasih my Mohd Nasyit sebab gantikan botol air saya yang rosak. >_<

Yang Rosak - macam mana ntah boleh tercabut cenggitu penutupnya.

Yang baru - Encik Tunang belikan kat Parkson Labuan. Design ni paling last je tadi. Nasib baik sempat sebab saya memang nak design ni juga! Sebab sama macam botol Encik Tunang. Dia punya warna Biru :D


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.