Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, July 22, 2013

Saya dan #Ramadan12

Assalammualaikum Readers, dan Blogger, :))

Ramadan yang ke-12 , saya masih berada di Kota Kinabalu.. Tak banyak sangat yang boleh diceritakan untuk Ramadan yang ke-12. Yang pastinya, saya dan Encik Tunang busy dengan agenda "Shopping". Mencari tudung untuk saya pun sudah macam nak terbelit paru-paru pasal susah sangat nak dapat :p ha ha ha...

"Tak nak yang ni.. nak yang gitu... kena begitu baru sesuai... nak yang macam ni.. oh itu comel tapi kotor pula.. bla bla bla bla" - kwang3x. Nasib baik Encik Tunang sangat spoting dan saya pun sangat suka kalau shopping dengan Encik Tunang sebab dia ada citarasa walaupun tudung bukan untuk dia, untuk saya! :D






Walau macam mana pun, kami sempat juga singgah ke tempat favourite bersama iaitu "Dunia Buku" .. hehe.. saya paling suka bila Encik Tunang ajak ke kedai buku. Lebih-lebih lagi kat "Times, Suria Sabah" .. BEST yooo! Saya tak shopping buku pun but lepak sana terasa macam kat library dan buku yang ada juga unik-unik dan beberapa buku tak ada kat kedai-kedai buku lain.


Business and computing area :)

Duduk baca buku kejap :)

Encik Tunang Cik SOfie.

Cik Tunang Encik Nasyit.



Seperti biasa, Encik Tunang akan singgah ke bahagian buku business. Saya pula kat bahagian Cerpen. Kadang-kadang saya akan ke bahagian Business juga.. saya ni rojak sikit. Hahaha...macam-macam saya suka dan minat saya bukan setakat satu sahaja. Sebab tu kadang-kadang nak beli buku mana satu akan terjadi dalam diri ini. ewahH!! :p




Saya baru tahu bahawasanya ada Perpustakaan kat Suria Sabah. But saya tak masuk Perpustakaan tu..





Then,
Encik Tunang nak tengok wayang kat Suria Sabah but cancel sebab tak ada movie yang ditayangkan pada waktu tersebut. Semuanya malam.. hmm.. Actually, saya oke saja kalau nak tengok movie memalam. Tengahmalam ke pe ke.. nGeh3x.. but Encik Tunang batuk-batuk laa :( so, no in mood sangat.. Saya pun tak selesa dengar..sian dia :"(





Selesai berbuka puasa, kami teruskan jalan-jalan dan sempat lepak tengok gusti kat kedai mamak. haha! Sambil makan tengah malam. :p







::: SOFINAZZ :::


::: TOGETHER :::

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.