Selasa, 23 Julai 2013

Saya dan #Ramadan14

Assalammualaikum Readers, dan Bloggers, :)

OH MY GOD! Ramadan ke-14 hari, dah dua minggu kita berpuasa.DAN...........Server Hosting Rajawali buat hal! Kalau you all boleh baca entry ni, maksudnya server si Rajawali tu dah oke lah tu. Kalau you all still nampak seperti dalam gambar kat bawah ni, maknanya TIADA HARAPAN lah. *buruknya server tersebut-sila lah upgrade nanti customer lari*






AH! Lupakan lah Si Rajawali yang buruk tu...Ramadan ke-14 ni mama berniaga macam biasa but menu tak macam biasa. Dah ada tempat masak on time dan panas-panas. Mudah-mudahan hari ni perniagaan ada baguss..! In SHaa Allah.


OK lah..adios..


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.con tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.