Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, July 27, 2013

Saya dan #Ramadan17

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

HEHE. Dah 17 hari kita berpuasa. Ops... hehe.. saya lambat update pula. Semalam saya ada kerja lain nak buat... SO, update hari ni lah ye.




17 Ramadan, aktiviti saya macam biasa, ikut Encik Tunang ke Bazaar Ramadan. But we tak stay kat Bazaar awal. Kami lepak kat tempat biasa, Lapangan Terbang Labuan yang sejuk dan agak tenang tu (Kat tempat 1st time kami jumpa dulu - kekekeke ) , kami online dan trading Forex kat sana..




Kemudian,
Kami pergi kedai perabot.. hehehehe..





Selesai "cuci mata" kat kedai perabot, pergi buka puasa kat Bazaar Ramadan..then, mama dan adik-adik Encik Tunang singgah pergi membeli barang sebelum kami hantar pulang ke rumah..

Malam, sempat jumpa dengan Achap Cube Rubix untuk satu urusan :) Kemudian, saya dan Encik Tunang terus meneruskan agenda malam pula..




EyahH! Jumpa di next entry :)

Wassalam.

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.