Isnin, 29 Julai 2013

Saya dan #Ramadan18

Assalammualaikum Readers :) dan Bloggers...

Ramadan yang 18, saya baru nak update.. Lambat sikit update sebab malam Ramadan ke-18 tu saya agak kepenatan.. ke ke ke...

Apa yang berlaku pada 18 Ramadan ?

Pertama nak cakap bahawasanya saya "Jiwa kacau" , "Sakit hati" , "Jealous" , "Geram" dan perasaan-perasaan yang seumpama dengannya. Kenapa ? Tak pasal-pasal saya boleh pergi ke tempat yang saya akan pergi jika saya akan dapatkannya. HAHA.



Lepas jemput saya, Encik Tunang terus bawa saya ke Ghee Hwa Motorpot Sdn.Bhd... Seyes, jiwa kacau.. haha..





Esoke esoke.. Tak apa.. tahu lah saya nak "balas dendam" macam mana nanti. HAHA. Saya bawa kau "rempit" mana sahaja saya suka! hoho..

Then,
Mereka membuat pengurusan.





Kemudian, kami ke Ujana Kewangan. Shopping dan cuci mata..dan kami berbuka di KFC Ujana Kewangan :) Buka puasa dengan ayam KFC pula kali ni.. he ha!

Lepas tu, macam biasa, ke Bazaar Ramadan dan prepare untuk balik rumah.

Thats all... Next entry is my Ramadan yang ke 19 pula.. hehe..

Wassalam.


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.