Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, August 19, 2013

Hujung Minggu Bersama Si Dia

Assalammualaikum Readers,

Semalam hari ahad! Saya dan Encik Tunang berhujung minggu di pantai..sambil menikmati angin sepoi-sepoi gituu.. Biasanya kalau pergi tepi pantai memang jalan-jalan saja la.. haha. Tapi hari ni tak. Kami buat best dari hari biasa. BBQ kat pantai. Siap angkut tikar dan makanan bagai. HAHA. Beeesssttttt! :p

BBQ ayam dan sosej.. hehe.. OPS! Hangus pula :p Tak apa.. nanti improve cara memanggang.. ngee~ sambil tu kami borak-borak..santai..seronok!










Apabila dah petang, saya dan Encik Tunang pun berkemas dan buat aktiviti lain pula.. :)

Baca yang lain :



P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.