Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, August 13, 2013

Koleksi cerita Ramadan 2013 | Mr.Nazz dan Cik Sofie

Assalammualaikum... :)



Selesai sudah Ramadhan kita...
Hampir seminggu berhari raya..
Yang bercuti kini bekerja semula.
Yang balik kampung dah kembali ke kota..

EwahH! hehe..

Hi Readers, perut kenyang berisi lemang,rendang,kari,ketupat setiap hari..Raya sakan poket penuh dengan duit raya..Saya dan Encik Tunang dah penat berhari raya..kira-kiranya mahu kembali ke dunia niaga...kekekeke...

Sempat pula saya lepak kat blog Encik Tunang.. baca..baca..baca.. entry tatkala saya masih segan silu :p lols...Tapi ternyata entry-entry tu la buat saya angau kat tempat kerja dulu...hehehehehe... syhhttt.. Encik Tunang tak tahu tu saya senyum-senyum depan PC masa baca entry tu dulu..ha ha.. :p

Salah satu entry yang saya paling suka adalah "Hello! Ini Cik Sofie yang periang!" Encik Tunang memang gentleman!

Okelah...Hari ni saya update entry untuk kumpul link cerita sepanjang Ramadhan 2013. Kenangan :) In Shaa Allah panjang umur jumpa lagi di Ramadhan Tahun hadapan. Amin..

KOLEKSI CERITA RAMADHAN 2013

Klik pada nama untuk baca.

Ramadhan #03 : Cik Sofie | Mr Nazz  
Ramadhan #04 : Cik Sofie | Mr Nazz
Ramadhan #05 : Cik Sofie | Mr Nazz
Ramadhan #06 : Cik Sofie[Part 01], [Part 02] | Mr Nazz 
Ramadhan #07 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #08 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #09 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #10 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #11 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #12 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #13 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #14 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #15 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #16 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #17 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #18 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #19 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #20 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #21 : Cik Sofie | Mr Nazz
Ramadhan #22 : Cik Sofie | Mr Nazz
Ramadhan #23 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #24 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #25 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #26 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #28 : Cik Sofie | Mr Nazz 
Ramadhan #29 : Cik Sofie | Mr Nazz 

Masa untuk bersuka-ria sudah tamat.. hehe..


Jom! BACK TO BUSINESS!! :)

Semoga hari esok lebih baik berbanding hari ini.. Amin... Assalammualaikum...


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.