Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, August 7, 2013

Saya dan #Ramadan28

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Today saya dan family bersihkan rumah. Like always, LAST MINUTES is the best. kekekeke... lols..

Menukar cover sofa...

Memasang cover meja dan buang habuk...Pikachu dan Teletubies tu hiasan semata-mata.. lols..

Ayah pasang lampu kelip-kelip yang baru, last year punya dah hancuss!!

Langsir express by mami...

Anak buah stay kat dalam bilik saya..main game. Fitri dah sihat dah dari demam.. :) Alhamdulillah...

Bangun pagi sempat edit cover photo untuk page "Sophee.Lz" but ada kesilapan kat gambar tu. HAHAHAHA. Tu pun if you all perasan... Nanti lah edit balik...kui3x...sekarang malas :p

Hari ni saya dan Encik Tunang buka puasa kat town..restoren biasa :) Then, we jenjalan sekejap, lepas tu pulang...

Esok malam dah tengok anak bulan kan.. Lepas tu hari raya... YeahH! Jom buat Kad Digital... (Kalau dulu buat kad raya fizikal, sekarang ni semudah ABC, thru FB pun boleh bagi Kad Raya.. :)

Jumpa lagi di next entry.. Wassalam..


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.