Follow Instagram @sofinahlamudin

Thursday, September 12, 2013

Cosmo dan Wanda Funny And Sweet | Green plus Pink

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Hi Cosmo, Hi Wanda,

Sweet and funny fairy...




Saya dengar ada bunyi cengkerik. Dah malam dah. Mana pula anak-anak buah saya ni abah dia angkut ? Si Ngengeng ni pula asyik tido. Kenyang tido kenyang tido. Bila kenyang je tido. Asal kenyang je tido. Bila tido je sebab kenyang. Kalau saya nak tido tak boleh pula sebab dah terminum Brown Coffee segelen (Haih melampau!)

Pertama saya nak salahkan si JomHosting tu. Nak letak plugin pun tak bagi. Habis saya nak buat manual ke ? Bagus-bagus boleh jimat masa, jadi banyak masa pula kalau nak letak tu semua.

Fian Kee dan El Kee pun satu, duduk tengok saya saja. Bukan nak tolong pun..

Kakak bila nak pulang ni ? Pulang la cepat pulang la cepattttt!!!!!!! (Haa.. tu la... tinggalkan kakak kat rumah rajin, bila kakak tak ada dua tiga hari sunyi)

Korang ni, time saya dok rumah tak payah la jalan sangat. Biar saya saja yang jalan kalau korang kat rumah. (Hahahaha.. pentingkan diri la tew!)

Tengok! Semut pun temankan saya minum.. Kurengs la semut ni habis juice saya tercemar...!

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.