Follow Instagram @sofinahlamudin

Thursday, September 26, 2013

Tangan Kanan Chubby Tu La Yang "Jaga" Saya!

Assalammualaikum Readers,

Okeh! Take 5 untuk blogging kat sini. Hehe.

Macam berabad dah saya tak ber-Blogwalking. Haha. In Shaa Allah esok saya start dah ikut jadual harian saya yang saya buat minggu lepas.

Minggu ni, Saya dan Encik Tunang rajin pergi jogging. Hehe.. Masa bulan Ramadhan hari tu, Saya dan Encik Tunang sebulan langsung tak jogging. Lepas tu, Hari Raya, makan saja kerja. Haha.. Raya sakan dalam seminggu saja lah. Lepas tu sibuk semula buat itu ini. Kemudian settle kan macam-macam masalah. Alhamdulillah dah selesai semuanya. :)

Sekarang nak merajinkan diri semula pergi jogging. Hehehe..

Saya rasa sangat happy dalam "dunia" saya sekarang. Rasa santai , rasa enjoy, bahagia dan rileks.
Lepas melepaskan semua perasaan kesal, lepas melepaskan semua perkara yang kita pernah genggam dulu ( "Hey, go la... may be not now. Or may be not forever, or may be we will meet again... or may be... may be... who knows kan.. hehe.." ), lepas saya "redha" kan saja apa yang pernah saya nak capai, lepas menarik semula sebelah kaki saya kat sana, NOW I FEEL GOOD :)

Don't worry, May be not now.. :) I love whatever I have right now. Saya Bersyukur saya ada semua ni sekarang.

Alhamdulillah...

By the way, Saya bukan nak talking about that thing tengah malam ni. Haha. Saja melepak kat blog ni untuk cari ilham la kot. ha ha..

Actually, beberapa hari lepas saya nak story tentang tangan chubby Encik Tunang. Huhu.. Sian dia.. Tangan dah jadi besar but comel la..

Ada pula tebuan yang tergamak menyengat jari kanan dia. Haish! Tangan dia jadi bengkak dan gatal-gatal. Hmm...




Lepas saja letak minyak gamat, Alhamdulillah makin surut bengkak tangan Encik Tunang. Hurm.. Hari ni tak bengkak dah. ^_^

Kemarin, Encik Tunang tolong saya masak kat dapur. Punya la comey! Layan sup kaki ayam, kobis tumis, nasi goreng ayam dan minuman asam kaw kaw. HAHA! Dia masak sambil tangan kanan dia yang chubby akibat disengat. haha..

Then, makan malam kat rumah saya lagi selepas pulang dari Jogging! OhyeahH~

oh hari ni kami pergi tukar tayar kereta Encik Tunang dan trading macam biasa. Saya melantak mee goreng mamak sampai habis pinggan licin.. ting ting.. lols.

Note : Sayang kat tangan chubby hari2!

Wassalam.

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.