Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, October 18, 2013

I Love to Eat That Frog -Dijamin Halal-

Assalammualaikum Readers, and bloggers,

Oh my GOD! Eat that frog ? Adakah lapar anda akan berakhir apabila anda memakan katak ? YES! Jawapannya "YES" kerana anda akan berjaya menguasai diri anda sendiri dengan menghalang diri anda menjadi seorang yang "PEMALAS" atau tak tahu memotivasikan diri, maka kita semua patut makan katak! Hehe..Jangan risau, kerana ia dijamin HALAL!!

But, Makan katak ada step juga oke. Jangan makan sebarangan nanti terkena racun katak! >_< Eeuuuww! :p

EAT THAT FROG by MOHD NASYIT. Eh.. I mean, by BRIAN TRACY!
Note : Dijamin HALAL untuk DIBACA, bukan DIMAKAN
"Begitu banyak yang perlu dilakukan dalam waktu begitu singkat. Namun, sangat sedikit masa yang kita ada. "Eat That Frog" adalah teknik terhebat bagi membunuh kemalasan dan membereskan lebih banyak kerja dalam masa yang singkat" - Brian Tracy.



Hari ini, saya dapat buku baru. KATAK! hehehe... Encik Tunang, My Mohd Nasyit belikan saya buku ni khas untuk saya sebab dia nak saya "makan katak!" hehehe. Thanks my sweetheart sebab belikan buku ni. Saya sangat hargainya sebab buku ni, betul-betul boleh ketuk kepala saya..sambil kata "Hey hey.. SOfie bangunlahhhh!! Bangun..." ^_^

Actually, Encik Tunang belikan buku ni sebab nak pujuk saya merajuk. Huhu.. Thanks darling, rasa bersalah pula sebab buku ni jual mahal sangat kat Labuan.Tadi kita bukan nak beli buku ni, nak cari buku photoshop kan...Tapi kan... Thanks sangat-sangat sebab saya sangat suka buku ni. Kebetulan, penulisnya pula BRIAN TRACY. Penulis kesukaan Encik Tunang.

I LOve YOu Encik Tunang sebab buku ni sangat bagus untuk saya baca. Sangat sesuai!

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.