Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, November 24, 2013

Blogwalking ke http://anumbaidurah.blogspot.com/

Assalammualaikum kawan-kawan blogger...

Hari ni saya rajin blogwalking ni... Hehe... Actually blogwalking dari segmen MizzWenn (KLIK SINI untuk baca segmen tu). Dah join, dah janji, dah support so kena buat dan tepati hehehe.. saya blogwalking kat teratak you all keyh :) Terima kasih juga sebab blogwalking dan lepak-lepak kat blog saya yang biasa-biasa ni...

Saya sedang jenguk khabar http://anumbaidurah.blogspot.com/ . Nama dia Nurul Baidurah Abdullah... terjah la blog dia... mesti dia suka dapat kawan baru. hehe.

Umur dia muda lagi... bari 20 tahun. Adik lah kiranya dengan saya. Saya dah 23 tahun...menurut dia, dia ni baru lagi dalam dunia blogging. Baru je start Januari 2013... haa tapi comel je blog dia kan... macam dah lama blogging...


Comel kan header dia ni ? ada doodle..

Kat shoutbox Anum ada doodle cute.. ni Anum sendiri buat ke ? pandai ekk... Anum lukis guna apa ? Photoshop?



Selamat berkenalan dari saya, Anum :)



P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.