Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, November 24, 2013

Blogwalking ke teratak http://cikfa98.blogspot.com/

Assalammualaikum kawan-kawan blogger :)

Sekarang saya sedang skodeng blog CikFa atau Fatin Hanim...Saya jumpa blog CikFa ni pun dari segmen MizzWenn... Mari kita berkenalan pula dengan CikFa ni.. hehe...



Masa first buka blog CikFa ni, saya dapati dia suka Paris.. ehh betul ke tak ? hehehe.. Sebab background blog dia ada gambar menara tu.. Paris tuu.. saya suka juga ngan menara tu... Background lappy saya pun macam tu juga..


OPS!! Bersepahnya desktop.... harhar... sama kan kan ?

By the way, saya terjumpa satu widget kat blog CikFa ni,




Jengjengjeng...... 40 hari lagi birthday dia bermula dari hari ini.. sila buka kalendar dan tandakan.. nnt lepas 40 hari, kita terjah blog dia wish HappyBirthday!! Ngee..... Nak terjah sekarang pun boleh juga... Sila terjah : http://cikfa98.blogspot.com/


Salam perkenalan daripada saya, CikFa! :)





P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.