Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, November 27, 2013

Blogwalking Tengahari ke PullBackForexTrading dot Com

Assalammualaikum Readers dan Bloggers, rakan blogger yang budiman... :)

Tengahari ni, sebelum pergi makan tengahari, saya ambil kesempatan yang tak banyak (macam sibuk sangat pula bunyinya) untuk membaca, melihat, menjenguk blog PULLBACKFOREXTRADING.COM .

Blog ni berkisar mengenai FOREX (Foreign Exchanger) , mesti para pembaca yang datang sini dah tau kan ? Ni business yang saya pernah ceburi pada tahun ini. Yang pernah ? Macam dah tak buat lagi pula bunyi nya... hihi...

Actually, saya bukan tak buat lagi... dalam rancangan nak "main" game ni juga...ops! hihi.. bukan game actually... tak boleh main-main macam game nanti lesap duit menangis tak sudah. huhu..

Begini, saya sangat sibuk dengan perkara lain... setelah selesai, masa banyak, saya akan buat semula Forex ni untuk part-time. Sebab benda ni, memang buat lembik kepala otak saya , TAPI BEST! hahaha... saya tak suka belajar separuh jalan... rasa tak puas hati... saya nak belajar je tambah pengetahuan, bukan nak buat full-time Forex ni.. Part time sudah lah... :)

Blog PULLBACKFOREXTRADING.COM dah pun bertukar wajah.... sempena tahun 2014 agaknya ni... kihkihkih..... kepada yang berminat nak belajar Forex, nak tahu apa sebenarnya Forex, macam mana nak join Forex atau nak tambah pengetahuan sahaja seperti saya, boleh lah klik kat www.pullbackforextrading.com untuk terjah blog tersebut.



Blog Forex ini adalah milik sifu Forex Labuan, Mohd Nasyit Md Nooh. (Kenapa macam kenal jerk?? hee hee...)



P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

  1. ..suka gak bc ilmu psl forex..tp jus bc utk tau je..blm lg tergerak hati nk melibatkn diri...

    ReplyDelete
  2. Forex best juga tapi banyak kena belajar la.. hehehe... :) tapi kalau minat In Shaa Allah boleh dapat.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.