Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, November 24, 2013

Done header for my Mr.Nazz

Assalammualaikum kawan-kawan blogger,

Selamat berhari AHAD yang santai dan indah... hehe... Sekejap lagi saya blogwalking kat tempat korang okeyh.. Terima kasih kepada yang sudi datang blog saya yang biasa-biasa ni :) tapi tapi kan.. saya nak pergi sarapan dulu baru lepak kat blog korang . hehehe.

Sambil lepak-lepak depan lappy Samsung saya ni, saya sempat siapkan header Encik Tunang. Sama macam saya punya tapi background tukar ikut tema blog dia. Sila ke blog Mr. Nazz untuk baca-baca dan klik-klik entry : www.mohdnasyit.com ..



Blog Encik Tunang saya belum ada logo lagi, jadi dia punya saya just letak "love" gituu... harap dia suka dan tak rasa macam awek punya blog. kekekeke.... dan shout box kat tepi dia pun belum ada lagi... In Shaa Allah ada kelapangan saya buat untuk dia juga... hehe~ Kalau boleh nak buat ada cursor sekali...haha.. habis la blog dia ni oleh Cik SOfie :p

alamak.. laparr.. lapar... makan jap ahh..

Terima kasih sebab sudi baca.. peace.

P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

  1. oh,orng labuan kamu yerr..ndak sngka pula..

    ReplyDelete
  2. ha'a.. orang Labuan... ^_^ kenapa ya? Baidurah orang mana ?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.