Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, November 5, 2013

Empat Orang | Dua Pasangan

Assalammualaikum Readers,

Alhamdulillah... Selamat pagi semua.. Semoga rezeki kita mencurah-curah dan diberkati...

Pagi buta ni melepak dulu kat blog sofinahlamudin.com ni sebelum pergi buat kerja. EwaahHH! Semangat tinggi ni..

Saya nak mengimbas moment-moment indah hujung minggu bersama Encik Tunang dulu. Kira nak story on time. Baru la best kan. Ish Ish.. Macam mana la Cik Sofie ni nak jadi reporter handalan kalau macam ni. Cerita bulan lepas pun tak masuk akhbar lagi ni. Haha.

Sebenarnya bukan tak nak update story moment-moment best. Busy la yong. hehehe.. Busy buat perancangan kawen. Eh! Tersasul pula... Busy buat plan business. Sekelip mata dah hujung tahun. Esok-esok bangun pagi dah pun tahun 2014 kan. Tu la sibuk ni kalah-kalah mak orang :p Start la nak mengarut tu kan...

Saya nak imbas balik la story masa jenjalan ke Kota Kinabalu bulan lepas bersama mami, dadi dan Encik Tunang pada suatu hujung minggu pada bulan lepas.. Uish.. lama dah parents saya tu tak jenjalan macam tu. Saya pula yang kerap pergi Kota Kinabalu tahun 2013 ni. Dah tu jalan dengan bakal menantu kesayangan pula. HEHEHE~

Encik Tunang dengan saya macam biasa la.. kalau dah pergi KK, confirm kedai buku, tengok wayang, Hot Dog CP , POP CORN, dan tengok barang apa yang boleh di shopping kan la gitu.

Imbas kembali moment-moment tatkala itu. Hehe...


Mami, Dadi And Me Sedang menunggu kedatangan Encik Tunang Kesayangan saya awal pagi!

Ketibaan Raja...uh ? Raja Hatiku...hehe..

Kira-kira jam 6 pagi macam tu kot we all dah terpacak kat bandar Labuan nak bertolak ke Menumbok. Dari Menumbok we naik bas..HEHE..

Kemudian berjalan-jalan di Kota Kinabalu selama 3 hari 2 malam berempat, ini lah beberapa foto kenangan...


Ajak mami dadi ke Suria Sabah...



HAPPYNYER SI DIA.. hehe... ^_^

oh.. Romantiknyer~

Ini lah anjing yang unik, lain dari yang lain, pelik atau seumpamanya lah yang korang rasa boleh guna. HEHE..
Siap bawa handphone lagi tau spesis ni. Tapi tak sure pula la kan, dia boleh jawab panggilan ke tak :p

Mami dan Dadi

Saya Dan Dia..ehehe...

Selepas 3 hari 2 malam berlalu begitu pantas sekali, akhirnya saya dan Encik Tunang ikut lah mami dan dadi pulang ke Labuan...

Snap by my dadi...

Ambil gambar dulu baru balik Labuan okeyh :D


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.