Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, November 16, 2013

Encik Tunang | Jalan | Lepak | Shopping | Labuan Art Festival 2013

Assalammualaikum Reader dan rakan-rakan bloggers, HEHE!

Senyum dulu baru tulis :)

Awal pagi bangun hari ni, saya semangat iron baju ala-ala muslimah tudung hitam. Hari ni Jumaat, sesuai la pakai cenggitu. hehe..



Hari ini, Encik Tunang agak sibuk pada awal pagi. Angkat barang ke Waterpark sebab mama dan kawannya membuka gerai sempena Art Festival Labuan. Awal pagi lagi, Encik Tunang dah kehulur ke hilir.




Sian... Muka kepenatan. Hehe.. Lepak-lepak kejap kat sini... Lalala~





Sambil tengok pemandangan yang cantik kat Waterpark ni :)





Saya pula, sambil menunggu Encik Tunang datang jemput, saya blogging dan blogwalking kat rumah. HEHE!

Selepas makan tengahari kat Restoren kegemaran makan soto makasar, saya dan Encik Tunang pergi ke Waterpark untuk melihat-lihat, berjalan-jalan dan kalau ada benda best untuk dibeli, beli la.. HEHE!

Sebut tentang beli, hari ni saya tershopping banyak pula barang ART. Saya happy sebab...dapat beli satu lagi baju kapel. Satu untuk saya, satu untuk Encik Tunang! Salah satu sebab membeli adalah nak buat kenangan Art Festival Labuan untuk tahun ni. Tahun depan buat benda sama juga. Hehehe...

Selain daripada baju, ada juga yang lain. Poster, buku dan paches. Tapi paling HAPPY sebab baju! Yeahh~




Comel ke tak ? Paling mahal la kartun tu.. HAHAHA!

Kiri saya punya, kanan Encik Tunang punya!!



Poster ni saiz manila kad tau. BESAR! Lepas ni nak buat frame untuk poster ni. Nak letak kat dinding. Saya nak buat dua frame, satu untuk Encik Tunang. HEHE!


PACHES : Encik Tunang kata nak frame kan...
Paches ni, boleh letak kat baju, beg sandang atau kalau nak frame kan pun boleh juga :) hehe..


Ni buku buatan sendiri oleh mereka.


Buku ni kosong saja... But beli juga.

Terima kasih Encik Tunang sebab belanja saya hari ni :) ...menu makan malam adalah "Nasi Katok!" Tok Tok Tok :p

Dalam jam 10.30 malam, kami semua pun pulang dan berkemas. Hari ni yang paling best adalah..........semasa jalan kaki dari waterpark ke Ujana Kewangan dan Dari Ujana Kewangan ke Waterpark. HEHEHE... Thx Encik Tunang :)

Esok sambung lagi.. Haha! Wassalam. Thanks for today Encik Tunang :) Love you so much!


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

1 comment:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.