Rabu, 13 November 2013

Header Labuan Blogger dan Logo

Assalammualaikum Pembaca,

Saya Dah pun siapkan header projek hari ni..

Seronok buat design walaupun tak la tip top sangat :)

Header untuk blog LABUANBLOGGER siap dengan logo nya sekali dah siap...


Background belakang header tu nukilan Encik Tunang. Saya tolong tambah logo je.. HeEHE~


Penat seharian depan lappy... Jom rehat dengan membaca majalah pula~

Nanti sambung kerja. Hehe!


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.