Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, November 1, 2013

Jom Buat Avatar dan Komik Comel

Assalammualaikum Readers,

Saya sekarang sedang excited layan aplikasi BITSTRIPS kat facebook. Tak payah la susah-susah nak pergi melukis. BITSTRIPS buat aplikasi kat facebook mudah sangat nak guna. hehe.

Nak tengok avatar muka saya tak ? hehehe.. Meh jom tengok :


Bila saya muka blur macam ni la kan ? hahaha!

Happy giler-giler... hehehe!

Beberapa gambar komik yang saya dah buat melalui BITSTRIPS :






Cara-cara nak buat BITSTRIPS :







Nak try tak ? SILA KLIK LINK INI : https://apps.facebook.com/bitstrips/





P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

2 comments:

  1. saya pun dah mula buat benda alah nie.. hahaha ni url blog saya jemput terjah ye.. http://nooramyma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hi Amy.. terima kasih Blogwalking kat sini :) hehe.. cute kat benda alah ni ?

    oraitz jap lagi terjah blog awk plak :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.