Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, November 12, 2013

Kini aku tak sendiri

Assalammualaikum Readers,

Before I go to sleep. Just nak buat entry ini. First time dengar lagu ni pada suatu malam, semasa masuk tidur suatu ketika di Kota Kinabalu, Sabah. :) Pada waktu tu, saya pakai jaket biru saiz besar, kesejukan aircond kuat sangat. Saya dengar lagu ni sampai habis..............dan..........tertidur.......zzz~





Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini t’lah ada yang miliki

Tiba diriku di penghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Ku kan setia kepadamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

"Tiba diriku di penghujung mencari cintaHati ini tak lagi sepiKini aku tak sendiri
Aku akan menyayangimuKu kan setia kepadamuKu kan selalu di sisimu seumur hidupmu"

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu



Thanks kepada yang on lagu ni pada waktu tu. :)
Miss you always~


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.