Selasa, 12 November 2013

"One Hundred Captured" is not enough to explain

Assalammualaikum Readers,

Tidur tidur tak tidur juga.

Hujan nampaknya sangat lebat subuh ni kat sini (Labuan). Dan saya pun menongkat mata sambil membuat design header untuk blog ni. Design ni sempena tahun baru 2014. Terlalu awal tetapi tak salah buat awal sebab selepas ni saya tak nak tukar header kerap sangat. Saya nak fokus blogwalking, blogging, business, etc.



Logo dah ada, Header pun dah tukar, sepanjang saya design header sendiri, saya rasa header ni la yang sangat banyak kerja nak buat. HEHE. saja buat macam ni sebab saya nak guna lama.

Header ni untuk dia. :) Harap dia suka... Tak seberapa sangat sebab saya tak pro guna photoshop pun. Banyak lagi teknik fotoshop yang saya boleh belajar selepas ni. In Shaa Allah..


100 keping gambar yang berbeza saya letak kat header kali ni. Banyak dah aktiviti yang dilakukan bersama. Kenangan sangat banyak. Syukur Alhamdulillah...gambar-gambar tu bermula dari kami kenal sehingga lah gambar yang terbaru.

100 keping gambar tu sikit.. Ruang header yang besar tu, kalau saya larat, nak saja letak 1001 keping gambar macam dia kata hari tu. hehe.

one hundred captured tidak cukup nak jelaskan maksud header tu.

Tidur lena bulat! missyou.

Wassalam.








P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.