Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, November 22, 2013

Segmen : Aku Follow Blog Kau by Mizz Wenn

Assalammualaikum pembaca dan bloggers,

Sekarang dah cuti sekolah.. Mesti ramai yang sedang rajin blogging dan blogwalking...hehe.. So, ni la time yang sesuai untuk berkenalan antara blogger... Jom join segmen Mizz Wenn ni.. :)



Syarat penyertaan sangat simple... Boleh klik pada banner kat atas ni untuk menyertai segmen ni dan sekali lah terjah blog Mizz Wenn.Hehe...

Tamat tempoh adalah : 25 November 2013 (9.00 Malam).

Happy blogwalking u'olls! hehehe... :)


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~

With Love,

4 comments:

  1. hi fae singgah dari segmen yg sama :) #145

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-follow-blog-kau-by-mizz-wenn.html

    ReplyDelete
  2. Hye ! Thanks coz join segmen kiter . Hargai sangat . Jangan lupa BW and FOLLOW blog peserta lain ek . Insyallah nanti akan umumkan pemenang bertuah untuk segmen ini . Good Luck guys !
    Jom BW and Follow peserta lain http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-segmen-aku-follow-blog.html

    ReplyDelete
  3. dtng melawat kamu dari segmen yg sama..
    http://anumbaidurah.blogspot.com/2013/11/segmenaku-follow-blog-kau-by-mizz-wenn.html

    ReplyDelete
  4. salam ukhwah...saya dah follow awak...jgn luper follow saya jugak...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-follow-blog-kau-by-mizz-wenn.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.