Follow Instagram @sofinahlamudin

Sunday, December 1, 2013

Blogwalking ke Eimma's Land

Assalammualaikum Rakan Blogger,

Sebelum tido, saya nak blogwalking kejap.... sekarang sedang jenguk blog Eimma's Land .....

HEHEHE....

Nak cakap satu perkara, ada sesuatu yang comel....



"TALK-TALK" hehehe... comel pula shoutbox Eimma's Land ni... saya klik dan tinggalkan pesanan kat sana.... korang jemput datang ke blog Eimma's kenal-kenalan k... lepas tu jangan lupa klik kat "TALK-TALK" hiihii~

Dan ada satu lagi yang menarik perhatian saya, CERPEN!



Saya pun suka cerpen juga... tapi saya tak ada masa nak buat.... In Shaa Allah...selepas dah selesai semua, next project saya adalah tulis cerpen seperti dirancang... In Shaa Allah..... :)

Jangan lupa blogwalking ke Eimma's Land tau...


Baca cerpen...hee hee...

Sampai sini dulu, nanti sambung blogwalking lagi...



Terima kasih sebab baca.... Wasalam.


P.S : Sila tinggalkan URL blog anda untuk saya blogwalking oke :) tQ~


With Love,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.