Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, December 10, 2013

Contest SEO Eridy - Mr.Jocko (Blogwalking)

Assalammualaikum readers dan rakan bloggers,

Fuuhhhh... baru saja siap buat kerja rumah bagai...urus kucing, makanan kucing, tempat kucing..dah tu urus pakaian tuan kucing sekali. HAHA.

Penat juga jadi suri rumah.

Tapi blog punya pasal, penat lelah boleh lepaskan kat sini. Ahaks.. Saya blogwalking ke peserta Contest SEO Eridy yang seterusnya yang dikenali sebagai Mr.Jocko.. ahAii!! Mr.Jocko! :p

First-first buka blog beliau, uiks, ni mesti terer SEO juga ni... kompom bersaing dengan otai-otai yang menyertai Contest SEO Eridy juga.

First nampak dua perkara...terus saja biji mata tertonjol kat situ.



Pertama , perkataan "Jutawan" tu memang perkataan favourite saya tu... ye lar... rasa-rasa seronok juga kalau dapat berangan jadi jutawan. haha :p

Lepas tu, yang kedua nampak tak muka HARRY POTTER ? Tu mamat favourite zaman budak sampai sekarang ni... cerita dongeng tu, dari yang pertama sampai la yang last saya ada DVD dia.. haha...peminat!

Mr.Jocko ni minat juga ke? Hikhik...

Aiseyh.. boleh lari topik pula la ni nanti... jangan lupa follow Mr.Jocko dan terjah blog beliau. Saya mengucapkan semoga berjaya kepada Mr.Jocko dalam penyertaan Contest SEO Eridy. Contest SEO Eridy ni sangat menarik ramai orang lantaran hadiah pun boleh tahan mahal juga. hikhik :p


Selamat blogwalking ke blog Mr.Jocko dan menyertai Contest SEO Eridy. Bak kata Mr.Jocko, untuk menajamkan lagi skill SEO...oyeahhH!


Terima kasih baca entry ni. Mood baik dan rajin blogwalking ni :)


With Love,

P.S : Terima kasih sebab sudi baca entry ni. Jangan lupa tinggalkan URL blog korang untuk saya blogwalking ke blog korang semula oke :) tQ~


---------------------------------------------------------------------------------------




Jom join ramai-ramai "Contest SEO Eridy" ni sebab hadiah pemenang sangat lumayan tau!

Contest SEO Eridy ini sudah pun berlangsung sekarang untuk pendaftaran dan pendaftaran akan ditutup pada 11-12-13 (Cantik pula tarikh tutup ni... haha).




Kemudian,

Contest SEO Eridy ini akan bermula pada 12-12-13 hingga 30-12-13.

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Semoga berjaya kepada sesiapa yang dah mendaftar untuk menyertai Contest SEO Eridy ni yer!! :)


---------------------------------------------------------------------------------------




Saya nak kongsikan berita baik kepada rakan blogger saya yang suka layan Facebook dan Twitter...Korang tahu tak kita boleh dapat duit poket sambil layan FB dan tweet-tweet? Tak tahu? Kalau macam tu kena lihat video kat bawah ni :-




Seronok kan? ....nak maklumat lebih lanjut, klik .


---------------------------------------------------------------------------------------




Dapatkan Ebook PERCUMA Jana pendapatan sampingan korang kat bawah ni. Khas untuk rakan blogger yang singgah ke blog saya. Terima kasih banyak... :)




---------------------------------------------------------------------------------------




Jom Tempah LOGO MURAH dan dapat 4 EBOOK PERCUMA ! Beberapa logo yang sudah siap :






1 comment:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.