Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, December 10, 2013

Contest SEO Eridy - News Job (Blogwalking)

Assalammualaikum readers dan rakan bloggers,

Pagi ni saya ambil kesempatan pula jenguk blog News Job (http://www.newsjob.info) . Salah seorang peserta Contest SEO Eridy juga.

Blog ni pun simple, warna putih juga. News Job ni nampaknya banyak cerita tentang "kerja" , "Affiliate" dan "Kerja dari rumah". Menarik juga blog ni.



Dalam sedang membelek-belek blog News Job ni, saya nampak "SiteMaps" kat page nya, cara nak pasang sitemaps macam tu ke? Jadi macam tu la kalau nak belajar SEO sambil layan Contest SEO Eridy agaknya kan ? hehe.. tak pasti sangat la... maklumla, orang baru lagi soal SEO ni. Ni pun dah naik binggung juga bila cari ilmu SEO selepas menyertai Contest SEO Eridy ni.

News Job ni ada juga share mengenai tip-tip untuk lulus temuduga dan banyak lagi ilmu yang boleh kita belajar dari blog tersebut.

Selamat menjenguk blog NEWS Job dan kepada NEWS Job, semoga berjaya dalam contest SEO Eridy ini.

Jom blogwalking kat blog lain lagi.... :)

With Love,

P.S : Terima kasih sebab sudi baca entry ni. Jangan lupa tinggalkan URL blog korang untuk saya blogwalking ke blog korang semula oke :) tQ~


---------------------------------------------------------------------------------------




Jom join ramai-ramai "Contest SEO Eridy" ni sebab hadiah pemenang sangat lumayan tau!

Contest SEO Eridy ini sudah pun berlangsung sekarang untuk pendaftaran dan pendaftaran akan ditutup pada 11-12-13 (Cantik pula tarikh tutup ni... haha).




Kemudian,

Contest SEO Eridy ini akan bermula pada 12-12-13 hingga 30-12-13.

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Semoga berjaya kepada sesiapa yang dah mendaftar untuk menyertai Contest SEO Eridy ni yer!! :)


---------------------------------------------------------------------------------------




Saya nak kongsikan berita baik kepada rakan blogger saya yang suka layan Facebook dan Twitter...Korang tahu tak kita boleh dapat duit poket sambil layan FB dan tweet-tweet? Tak tahu? Kalau macam tu kena lihat video kat bawah ni :-




Seronok kan? ....nak maklumat lebih lanjut, klik .


---------------------------------------------------------------------------------------




Dapatkan Ebook PERCUMA Jana pendapatan sampingan korang kat bawah ni. Khas untuk rakan blogger yang singgah ke blog saya. Terima kasih banyak... :)




---------------------------------------------------------------------------------------




Jom Tempah LOGO MURAH dan dapat 4 EBOOK PERCUMA ! Beberapa logo yang sudah siap :






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.