Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, December 10, 2013

Contest SEO Eridy - Si Galah Panjang (Blogwalking)

Assalammualaikum readers dan rakan bloggers,

Kalau tadi saya blogwalking ke Ahmad Faizal dot com, sekarang saya blogwalking ke blog Si Galah Panjang. Si Galah Panjang ni kata, "Bukan sekadar panjang tetapi juga macho" ... hikhik..

Dalam senarai peserta Contest SEO Eridy, dia la yang nombor dua selepas Ahmad Faizal.

Bila buka blog dia, pertama yang saya tengok adalah IRONMAN kat header dia. Betul-betul ter-tengok itu paling first.





Minat Iron Man ke ? hehe.... lepas tu terjumpa pula gambar "KAIN vs MARUAH" kat blog dia. tengok:

Turunkan la sikit..

Lepas dah siap layan entry-entry yang tak berkaitan langsung dengan Contest SEO Eridy, baru lah saya pergi baca satu entry dia tentang Contest SEO Eridy.

Semoga berjaya Si Galah Panjang. Betul kata Si Galah Panjang ni, join contest SEO Eridy bukan lah tentang menang atau kalah tetapi sedikit sebanyak membuatkan kita nak belajar mengenai SEO... :)




Terjah blog beliau : http://www.aimanaziz.com

Selamat blogwalking.

With Love,

P.S : Terima kasih sebab sudi baca entry ni. Jangan lupa tinggalkan URL blog korang untuk saya blogwalking ke blog korang semula oke :) tQ~


---------------------------------------------------------------------------------------




Jom join ramai-ramai "Contest SEO Eridy" ni sebab hadiah pemenang sangat lumayan tau!

Contest SEO Eridy ini sudah pun berlangsung sekarang untuk pendaftaran dan pendaftaran akan ditutup pada 11-12-13 (Cantik pula tarikh tutup ni... haha).




Kemudian,

Contest SEO Eridy ini akan bermula pada 12-12-13 hingga 30-12-13.

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Semoga berjaya kepada sesiapa yang dah mendaftar untuk menyertai Contest SEO Eridy ni yer!! :)


---------------------------------------------------------------------------------------




Saya nak kongsikan berita baik kepada rakan blogger saya yang suka layan Facebook dan Twitter...Korang tahu tak kita boleh dapat duit poket sambil layan FB dan tweet-tweet? Tak tahu? Kalau macam tu kena lihat video kat bawah ni :-




Seronok kan? ....nak maklumat lebih lanjut, klik .


---------------------------------------------------------------------------------------




Dapatkan Ebook PERCUMA Jana pendapatan sampingan korang kat bawah ni. Khas untuk rakan blogger yang singgah ke blog saya. Terima kasih banyak... :)




---------------------------------------------------------------------------------------




Jom Tempah LOGO MURAH dan dapat 4 EBOOK PERCUMA ! Beberapa logo yang sudah siap :






1 comment:

  1. Wahhhhh ! Siap buat entry . Terharu :'( :'( hahahha


    Haah , SGP minat sgt dengan Iron Man

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.