Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, March 15, 2014

Flappy Bird Addicted?

Assalammualaikum.

Korang layan Flappy Bird tak? Hehe.. Sejak saya download game tu, dah jadi game wajib kena main setiap hari. Setiap dapat highscore sendiri, setiap kali tu lah rasa nak pecahkan rekod sendiri.

2 minggu yang lalu, saya dapat 85 highscore.. haha.. Show la ngan Encik Tunang.




Tapikan..Pergh.. Encik Tunang dah kalahkan saya tadi, beb!. Baru jerk! Haha.. dia dapat score tertinggi 107...! Saya? Masih 85 jugak..terhantuk je kerja. Ehhh!



Game ni, sakit hati macam mana pun, memag tetap layan juga. Dah addict kot. >_<

Korang pernah layan tak? Mesti dah tinggi score kan? Korang, kalau belum cuba kagi game ni, download cepat-cepat. Tuan punya game ni dah kaya-raya sebab game ni popular sangat-sangat-sangat!! Tengok video kat bawah ni. Lawak giler, beb!





With Love,



2 comments:

  1. pernah main sekali je game nie..pastu tak nak men da ..stress je hehe

    ReplyDelete
  2. haha... best ni zyra... layan la jom jom :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.