Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, March 21, 2014

Giveaway : I Love Makeup

Assalammualaikum.

Awal pagi dah tempek gambar make up kat entry. hehe.


Jom kita join Giveaway - I Love Makeup jom jom. hehe. Kenapa saya suka make up?

Actually, saya tak juga guna make up sangat kecuali ada event tertentu atau pergi kerja (diwajibkan untuk kekemasan pekerja). Make up ni ada kelebihan.


  1. Muka taklah pucat lesi atau nampak lesu bila kita letak make up (Ala kadar cukup la)
  2. Wajah nampak lebih ceria dan bersemangat.
  3. Kalau guna pemerah pipi, ia boleh menambah warna dan menonjolkan dimensi muka serta dapat menonjolkan warna pipi yang sihat dan berseri.
  4. Dengan menggunakan bedak kompak lutsinar, boleh menghasilkan kemasan yang bersih dan sekata malah memberikan litupan ringan yang semulajadi.
Itulah sedikit sebanyak pendapat atau jawapan kenapa saya suka makeup. hehe.

P/S : Korang join lah juga Giveaway ni. Mana lah tau bertuah dan murah rezeki jadi winner. hehe.. Giveaway ni tamat pada 10 April 2014. Cepat cepat cepat ;) . Klik pada gambar/banner kat atas jika korang pun nak join ok. KLIK SINI pun boleh. 


With Love,



2 comments:

  1. Terima kasih sebab join giveaway Ika.:D

    Jangan lupa join giveaway satu lagi. ni untuk free cream kaki merekah n kering. Yang ni hanya komen ja di blog ika

    http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/reviewgiveaway-agnesia-hydra-24-cracked.html

    ReplyDelete
  2. ok sofinah...sama-sama^_^..td aku buka di Fifefox mmng nmpk^^....

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/03/1-simple-giveaway-by-aa.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.