Follow Instagram @sofinahlamudin

Monday, March 24, 2014

Masih dalam tekanan nak follow tak dapat

Assalammualaikum.

Saya masih tak dapat nak follow member atau blogger lain. Nak balas follow orang lain pun tak dapat ni.. :(
Masalah oh masalah...baca entry saya sebelum ni, Button Follow probs!

Blogger sedang buat upgrade ke? Asyik error je.

Miss Ika ada share dengan saya satu cara nak menyelesaikan masalah tak dapat nak follow-follow ni. Klik Sini untuk baca entry dia tu..Happy dah rasanya, tapi malang sungguh tak berbau. haha.. masalah saya ni double. :p Tetap tak dapat nak menyelesaikan masalah nak follow sebab tutorial Miss Ika memang tak dapat saya nak manfaatkan. huhu.

Sebab apa?

Mungkin sesetengah blogger lain, dapat selesaikan masalah mereka dengan follow Tutorial daripada Miss Ika.

Saya tak...

Saya tak dapat nak Sign In pun ke google saya. -_- Walau pada hakikatnya, google saya memang dah sedia Sign In pun.

Saya klik "Join This Site" .

Then.. Dia suh saya sign in lagi?
Saya dah sign laa....
Tapi tak apa la kan... Kita sign in je google tu.

K. Klik sign in....

and................. -_-

Under presure. HAHA.

Apa pun, thanks Miss Ika. :)


With Love,



1 comment:

  1. salam.

    kalau dia keluar mesej we're sorry we were unable to handle your request to, cuma refresh je balik page tu atau tekan je F5. kalau masih keluar error tu, refresh lagi. saya pun selalu kena, refresh 2 3 kali baru OK.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.