Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, March 22, 2014

My Square Donut of the Year

Assalammualaikum.

Dah siap buat kuih... Alhamdulillah. selesai. So nak sambung blogging sini :)
Kebetulan tadi, my aunty bucu datang rumah. Suzie my cousin pun datang. Macam biasa ada Wawa anak dia. Saed, husband dia pun ada juga untuk kali ni. Jadi mereka sempat merasa kuih donut square saya.. hikhik...thanks 4 testing da donut :)

My Square donut of the Year!





Comel kan ? hehe.... Saya yakin donut ni sangat sedap sebab anak buah saya tak berhenti minta kat saya. kui kui kui... Alhamdulillah...

Resepi donut ini - KLIK SINI.
Resepi buat bun dan pau untuk bisness - KLIK SINI.

Ada tak resepi roti atau kuih yang best lagi? Share la dengan saya kat sini ..

Terima kasih sudi baca.

With Love,



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.