Follow Instagram @sofinahlamudin

Wednesday, August 13, 2014

Shout Box baru blog Sofinahlamudin dot com

Wednesday, August 13, 2014 0 Comments
Assalammualaikum Readers dan pengunjung blog :)

Semalam, saya dah siapkan arrow baru saya. Boleh KLIK SINI untuk baca entry semalam. hehe.
Hari ni, saya sudah pun siapkan design baru shoutbox saya mengikut tema blog saya iaitu warna merah/maroon.

Butang/Button shoutbox saya kali ini warna kelabu/perak. Ada la sikit-sikit macam silver tu kan kan.. haha.


Design button tetap sama. Saya just tukar warna sahaja. Maklumla, nak jimatkan masa supaya cepat siap. haha. (Yeke? ke malas? LOL).

Gambar kat bawah ni gambar button shoutbox yang BEFORE dan AFTER.



Saya saja taknak guna warna merah atau maroon untuk button ni. Nanti tenggelam pula kalau semua pun nak guna warna merah/maroon. wkwkwk...

Oke! nak tengok design shoutbox pula tak?

Design shoutbox pun tak banyak sangat yang baru. Just tukar warna dan logo.


Lip lap lip lap dia hampir sama juga dengan yang lama. HEHE. Background pun guna sama juga macam yang lama. Cuma tukar warna pink kepada merah/maroon cerah.

Gambar kat bawah ni BEFORE dan AFTER.




Macam mana? comel tak? hehehe.... Lepas ni nak buat entry pula. Dah banyak cerita yang pending berbulan-bulan dalam waiting list. hahaha! Boleh KLIK SINI untuk baca entry saya tahun lepas mengenai shoutbox warna pink. :) TQ!


With Love,





nuffnang ads for sofinahlamudin blog.

Tuesday, August 12, 2014

Arrow baru blog sofinahlamudin dot com

Tuesday, August 12, 2014 0 Comments
Assalammualaikum...

Hari ni saya meluangkan sedikit masa untuk design Arrow baru saya... :) Nak ikut warna tema, merah atau maroon. Chewahh... Guna shape LOVE gitew. :p Boleh baca entry lama saya juga dengan KLIK SINI tentang design Arrow comel :)



Kat bawah ni gambar BEFORE dan AFTER.



Nak saya tolong buatkan? HEHE.... komen kat sini atau email ke ciksofie90@gmail.com oke :)


With Love,





nuffnang ads for sofinahlamudin blog.