Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, September 26, 2015

Giveaway : Novel Kesayangans

Assalammualaikum readers dan bloggers,

Selepas membelek-belek blog "STELLA ISLE" , saya pun mengambil keputusan untuk menyertai "Giveaway : Novel Kesayangans" beliau.. Nak terjah blog dia? Boleh -klik sini-

Dah lama saya menyembunyikan diri dalam 'gua' dan tidak join mana-mana segmen atau giveaway macam ni. Kebetulan,Giveaway Cik Hani masih on lagi, jadi saya rembat lah. hikhik...

Saya menyertai Giveaway Cik Hani ni, bukan semata-mata untuk mendapat Novel Kesayangans. hehe...tapi Cik Hani, kalau Cik Hani bagi kat saya juga, saya takkan pulangkan tau! hahaHAha...ok..saya hanya bergurau.

Saya join ni juga sebab nak berkenalan dengan blogger comel-comel dan berbakat ni. Merapatkan lagi silaturrahim antara blogger dan beri sokongan kat Cik Hani kita. hehe...

Kepada yang menyertai Giveaway ni juga, boleh -klik sini- atau klik kat banner di bawah ni.



okies! Happy blogging!
Thanks sudi baca...
Nanti jumpa lagi.











6 comments:

  1. assalammualaikum...
    wahh.. sampai begitu sekali?
    inshaallah, kalau rezeki awk,
    awk xpulangkan pun takpe novel tu..
    amik jee teruss .. hahaha..
    haii.. terima kasih sudi join..
    baru lagi dalam dunia blog. :)
    good luck okay :D

    ReplyDelete
  2. Singgah bw peserta dan follow mne yg tak difollow lagi

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah blogwalking dari giveaway yang sama.... semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. dtg dri GA yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.