Follow Instagram @sofinahlamudin

Saturday, September 12, 2015

Throwback 09 September 2015 | Happy Birthday Mummy

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Yeah yeah...
09 September 2015, 3 hari yang lalu is my mummy birthday... Saya dan Encik suami dah prepare beli awal hadiah for her. Dalam 3 days before kalau tak silap.. I hope my mummy suka that hadiah.. hikhik..

Tak dapat nak belikan yang so special this time. Actually, on my mind nak beli satu TV LED..simpan dalam bilik diorang untuk replace yang lama.

Nampaknya belum rezeki my mummy lagi dapat TV baru. Its ok, In Shaa Allah, masih dalam target saya lagi. Bukan sekarang,tak apa.. In Shaa Allah, hari lain k mummy..hari hari pun boleh jadi hari lahir, kan...huwee huwee...

My dad now rajin main facebook already.
HAPPY BIRTHDAY MUMMY!
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, sihat selalu...
Semoga sentiasa dilindungi Allah...
Semoga sentiasa dalam baik-baik dan sejahtera...
Sayang Mummy!




Thanks Ya Allah,
You give me the best mom in the world!











2 comments:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.