Follow Instagram @sofinahlamudin

Thursday, September 17, 2015

Tudung Bawal Paris Berwarna Kuning

Assalammualaikum Bloggers and Readers,

13 September yang lepas, saya temankan Encik suami cabut gigi..
Saya ada buat satu entry "Tips penjagaan gusi selepas cabutan", boleh -klik sini- untuk baca entry tersebut.



Selepas siap cabut gigi, saya minta teman Encik suami ke Pasar Sentral Labuan untuk cari tudung. HEHE! Tujuan asal adalah untuk cari hadiah cuzzy birthday on 15 September 2015. Disebabkan cuzzy Anna Abel sekarang ada azam baru iaitu nak mula bertudung, so...saya nak hadiahkan dia tudung.

Sementara membeli hadiah cuzzy, saya pun tidak melepaskan peluang untuk shopping tudung sendiri..haha!

Tudung yang saya beli simple dan senang pakai sahaja..Tudung bawal plain colour..sebab my sweety sweety husbunny suka saya pakai tudung yang tidak terlalu complicated. Apatah lagi tudung ala-ala datinz tu..

Saya suka pakai tudung yang menjadi favourite suami...

Tiba-tiba...terpandang pula tudung bawal warna kuning, ada corak "PARIS" dan effiel tower. Hmmm....

Thinking!...tanya husband tudung tu ok ke tak...memandangkan saya tak pernah try tudung bercorak, saya ambil keputusan untuk beli satu. Meh kita test ok ke tak. Mr husband pun setuju juga untuk saya try tudung tu.

14 September,
Kebetulan nak ke Perbadanan Labuan, saya pun pakai tudung bawal kuning Paris tu..hm, not bad...Encik suami pun suka! hehehe...





 


Selepas selesai urusan kat Perbadanan Labuan, kami lunch kat Nam Thong, makan Nasi Ayam...ops, looks like my diet bukan Atkin already. hahaha!

Kemudian, seperti yang sudah dirancang bersama, we lepak tempat biasa..kat Old Town White Coffee..Lepak buka lappy masing-masing..online, trading and etc.






Masing-masing layan lagu favourite sambil buat kerja..okess... after fokus dah lari melencong, saya start buat kerja hentah hape2...selfie, edit foto, bla bla bla...

YA! ini lah yang berlaku! Like nothing to do...

Selepas 4 jam berada di Old Town White Coffee, my husband craving and nak makan snacks...okey! Lets eat donut!





Okess...
Thanks blogwalking kat sini.
See you again.













2 comments:

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.