Selasa, 8 Disember 2015

Clash of Clans | Cara buli budak baru

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Korang minta troops yang power-power kat leader atau co-leader korang yang level tinggi dalam clans korang tu. Lepas tu korang attack clans budak baru. Hantar satu atau dua troops pun dah boleh hancurkan clans tu. hahaha!



p.s : Kalau korang rasa kesian, tak payah buat :p











Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.con tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.