Rabu, 9 Disember 2015

Left 4 Dead 2 | Semua watak "Special Infected" memakai pakaian dan tatu di badan | Modded

Assalammualaikum readers dan bloggers,

Hari ni, Encik suami ajar saya "tukar pakaian" special infected kat game Left 4 dead. Hahaha! Saya baru tahu PC game boleh buat macam tu. Ingatkan setakat main macam tu je.

Antara watak-watak Special Infected, saya paling suka watak WITCH yang sudah pun menjadi seorang Gothic. hahaha!

Macam mana dengan fesyen dia sekarang? haha! cantik kan.
Ni pakaian asal Witch dalam Left 4 Dead 2.

Saya try main kali ni sorang-sorang, nak tengok semua watak-watak Special Infected dah jadi macam mana. Boomer nampak cute juga berbaju. hahaha!

Jom tengok video saya kat bawah.



Terima kasih sudi baca.
Jumpa next entry.











Share:

0 Kata-kata Dari Teman:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.con tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.