Follow Instagram @sofinahlamudin

Friday, December 11, 2015

Left 4 Dead 2 | Zombie bertukar menjadi Skeleton | Modded

Assalammualaikum bloggers dan readers,

Semangat betul saya tukarkan zombie-zombie tu jadi skeleton. Dalam fikiran saya, lagi nampak menyeramkan kalau skeleton yang menyerang waktu main Left 4 Dead 2 tu.

Kami pun test la main. Pergghh! semua zombie dah tukar jadi skeleton!! Malangnya, sekali main je kami putuskan untuk tukar skeleton tu kembali kepada zombie asal. Hahaha! Sebab warna skeleton tu nampak tak menarik langsung. Semua nampak sama dan tak jelas keberadaannya di depan. Tak logik pula tembak skeleton tapi darah tepercik-percik. Tak feel langsungg! haha!

Lain-lain komen, bila ada tank datang, akan muncul lagu semacam dalam concert. Lupa pula lagu apa tapi, nanti saya fikirkan semula nak tukar kepada asal atau pun tidak. hahaha!

Jom tengok kitorang main tembak-tembak skeleton kat video di bawah ni.. hehe..

Selamat menonton!!



Terima kasih sudi baca.
Jumpa lagi next entry.











2 comments:

  1. saya kurang minat pula game macam ni, minat game moba seperti dota

    ReplyDelete
  2. Hai Amir, saya tak pernah lagi main dota. hehehe.. best yer ?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.