Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, December 5, 2017

Dua Peserta Segmen Suai Kenal Submit Penyertaan Selepas Tamat Tempoh

Assalammualaikum Blogger dan Readers,

Selepas tamatnya segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia, ada dua peserta tertinggal bas. Huhuhu.. Mohon maaf sebab segmen tutup 01 Disember 2017 tepat pukul 12 pagi. Tapii... Di sebabkan segmen ni, segmen bertujuan berkenalan dan bersilaturrahim semata-mata, saya masukkan 2 peserta terakhir ini dalam senarai peserta segmen dan akan mendapat potret kartun juga sebagai saguhati. Terima kasih sudi rushing sampai tertinggal bas. Wehehe.

Sebenarnya, selain dari nak berikan saguhati, saya sedang pratis melukis. Jadi memang saya tak kisah banyak mana pun nak lukis. Tambah dengan dua peserta terakhir ni, saya ada 20 buah potret kartun nak lukis. Sekarang sedang kumpul 20 keping foto untuk saya lukis wajah.

Dua orang peserta terakhir tersebut adalah BLOG JUGA dan SHAFYQAH AZAHAR.

BLOG JUGA : Segmen Suai Kenal
SHAFYQAH AZAHAR : Segmen Suai Kenal

Haa... Jadi, dua peserta di atas, saya tambah dalam senarai bloglist suai kenal. Selamat berkenalan.

TAPI...ada tapinya... Wahaha... ni peserta terakhir yang saya terima. Lepas ni kalau ada lagi yang tiba-tiba submit URL penyertaan segmen suai kenal, saya dah tak terima. Wehehe...Ada rezeki, join kat segmen saya seterusnya, OK. Boleh rujuk dalam gambar di bawah, kat mana letaknya bloglist "SUAI KENAL" berada.



Berkenaan dengan "BIRTHDAY LUCKY DRAW 2018" yang saya sebutkan dalam entri "pengumuman pemenang segmen suai kenal bloggers seluruh Malaysia" , Saya minta maaf kalau ada yang keliru. Lucky Draw tersebut hanya sah untuk mereka yang menjadi peserta segmen suai kenal sahaja.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


14 comments:

  1. samalah gee pun kena tinggal bas ni!haha!next time buat lagi gee join!

    ReplyDelete
  2. alahhh dah terlepas.. nak jugak la

    ReplyDelete
  3. Asalam ..menarik lah blog ini..done follow ya dek

    ReplyDelete
  4. alamak haha lepas ni taknak tertinggal bas dah

    ReplyDelete
  5. Wah untungla pserta segmen tmpoh hari..hrap ada luck d stu hihi

    ReplyDelete
  6. Wah untungla pserta segmen tmpoh hari..hrap ada luck d stu hihi

    ReplyDelete
  7. Singgah sini, salam kenal dari Penang :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.