Jumaat, 29 Disember 2017

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Selepas saya bercerita berkenaan Restoren JJ Nazar cawangan ke lima baru baru ini di entri "Dah Makan di Restoren Baru JJ Nazar, WP.Labuan", ramai penduduk Labuan yang tertarik. Saya memfokuskan Restoren JJ Nazar cawangan ke lima sebab saya rasa restoren tu adalah antara restoren yang mempunyai kedudukan yang strategik serta harga makanan restoren JJ Nazar, WP.Labuan juga masih sama walaupun diupgrade kepada restoren yang kelihatan mewah dan berpenghawa dingin. Wehehe... Lagipun, Restoren JJ Nazar (Indian) cawangan ke lima, Wp.Labuan ni berhampiran dengan stesen bas, Utama Jaya (tempat membeli belah) dan pasar. Sangat strategik kan?

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan - Sofinah Lamudin


Selepas beberapa hari saya dan Mr.Bee makan kat Restoren JJ Nazar Cawangan kelima ni, saya pergi sekali lagi buat kali kedua di ruangan berpenghawa dingin tersebut. Tapi kali ni, saya bukan hanya berdua dengan Mr.Bee tapi berempat dengan mommy dan ayah.

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan - Sofinah Lamudin


Semasa berada dalam Restoren JJ Nazar (Indian), di bahagian berpenghawa dingin tersebut, saya dapati suasana agak sunyi. Saya rasa hairan sebab..dah laa selesa dan sejuk tapi kurang yang masuk untuk makan kat kawasan tu. Paling bagus adalah tiada orang merokok sambil makan dalam tu.

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan - Sofinah Lamudin


Apabila saya hendak ke tandas, saya masuk ke ruangan makan tanpa penghawa dingin Restoren JJ Nazar (Indian). Vvaaah! Bukan main ramai lagi kat situ! Meriah... dan asap rokok pun meriah sekali. Wehehe... Pada mulanya, saya ingat sebab mereka semua suka kat situ sebab memang nak merokok. Kalau kat ruangan berpenghawa dingin kan tak boleh nak merokok.

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan - Sofinah Lamudin


Tiba-tiba, beberapa komen di group facebook We Love Labuan dari penduduk Labuan, berbunyi begini :

Harga makanan Restoren JJ Nazar (Indian) di Cawangan Terbaru, WP.Labuan - Sofinah Lamudin


HARGA Restoren JJ Nazar (Indian) berpenghawa dingin cawangan ke lima (Kawasan Utama Jaya) DAN Restoren JJ Nazar (Indian) berpenghawa dingin cawangan ke empat (Kawasan Lazenda) TIADA BEZA. Sama sahaja termasuklah di cawangan pertama, kedua dan ketiga tanpa penghawa dingin.

Bezanya hanyalah ;

Pakaian pekerja yang seragam dan lebih kemas
Design restoren lebih cantik
Berpenghawa dingin, selesa dan bersih

Untuk maklumat lanjut berkenaan Restoren JJ Nazar (Indian) ini, sila KLIK SINI.

Terima kasih membaca entri ini.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


Share:

2 ulasan:

  1. Wah.. Bagusnya.. Walaupun upgrade kedai, harga still maintain.. Mesti makin ramai pelanggan kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betl kak Shahida.. yg penting makanan pun kena sedap juga selain dari service yg bagus.

      Padam

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.
[Penafian] Pihak www.sofinahlamudin.com tidak akan bertanggungjawab dengan komen komen yang negatif. Setiap komen yang negatif adalah atas tanggungjawab pengomen itu sendiri.