Follow Instagram @sofinahlamudin

Tuesday, May 20, 2014

Kombinasi nombor untuk rujukan selepas membuat kiraan Metafizik Tarikh Lahir

Assalammualaikum bloggers dan readers,

Best kan kira tarikh lahir? hehe.

Sebelum membaca semua senarai nombor kombinasi di bawah, saya syorkan korang kira terlebih dahulu KOD ASAS DIRI dan KECENDERUNGAN DIRI melaui tarikh lahir korang!

SO..jangan lupa baca entry di bawah ini :
Entry 1 : KOD ASAS DIRI
Entry 2 : KECENDERUNGAN DIRI



...dan di bawah ini adalah senarai nombor kombinasi yang boleh kita rujuk selepas buat pengiraan kecenderungan kita melalui tarikh lahir.

Senarai nombor kombinasi yang kerap ditemui :

1 - Sangat berdikari, namun “ditikam belakang”. Jadi, berwaspada selalu.

56 - Sangat berhati-hati dengan wang

67 - Mudah kasihan orang. Mudah belanja kawan-kawan

71 - Mudah ditipu orang

73 - Orang/pengikut mudah datang dan pergi.
73 - Orang / Kawan mudah datang dan pergi.

156 - Bekerja di luar kawasan. Selalu outstation.

189 - Bergerak ke sana ke mari. Tidak suka duduk di satu tempat

336 - Mempunyai pergerakan wang yang aktif.

786 - Orang suka beri tanggungjawab.

123 - Kekuatan pada suara. Bagus untuk sales, marketing, guru dan usahawan.
123 - Mempunyai kekuatan pada suara. Bagus jadi guru, buat sales, buat marketing, penyanyi atau usahawan.
123 - Kekuatan pada suara. Karier sebagai guru, penyanyi, salesman dan usahawan adalah digalakkan.
123 - Kekuatan pada suara. Boleh jadi penyanyi, guru, buat sales, marketing dan usahawan.

235 - Beremosi, mudah terusik dan baran.
235 - Beremosi, mudah terusik dan baran.

246 - Pandai dalam bab-bab syarahan dan ceramah.

393 - Cepat mendapat kejayaan, tapi tak bertahan lama.
393 - Cepat berjaya, tetapi tak tahan lama.

426 - Pandai dalam syarahan dan ceramah.

426 - Pandai memberikan ceramah atau syarahan.

456 - Terlibat dan bertanggungjawab dalam aliran wang. Berjaga-jaga supaya jangan terlibat dalam rasuah.

459 - Seorang yang memiliki gerak hati atau 6th Sense.
459 - Memiliki gerak hati atau muslihat. Ilham yang tinggi.

573 - Mudah bergaul dengan orang atas dan orang kenamaan.
573 - Mudah bergaul dengan orang atas dan kenamaan.
573 - Mudah bergaul dengan orang atasan dan kenamaan. Mungkin ada di sabotaj oleh orang lain.

666 - Sangat berhati-hati dengan wang.

729 - Mudah yakinkan orang, jadi tarikan orang.
729 - Mudah menyakinkan orang. Menjadi tarikan orang.
729 - Mudah yakinkan orang. Menjadi tarikan orang. Bagus untuk jadi usahawan.
729 - Menarik, menawan dan menjadi tarikan orang. Mudah yakinkan orang
729 - Mudah yakinkan orang, menjadi tarikan orang. Juga “pelaris”. Sesuai untuk jadi ahli politik.
729 - “Pelaris”, Mudah yakinkan orang, menjadi tarikan wanita.
729 - Sangat menawan & mudah yakinkan orang.

777 - Sentiasa di kelilingi oleh lelaki.

843 - Selalu tercari-cari kejayaan. Mudah tukar citarasa. Tetapi, banyak idea dan inovatif.
843 - Selalu tercari-cari kejayaan, sentiasa ingin tukar citarasa.
843 - Selalu tercari-cari kejayaan, sentiasa ingin tukar citarasa.
843 - Selalu tercari-cari kejayaan. Mudah bosan dan sentiasa ingin tukar citarasa.
843 - Selalu tercar-cari kejayaan. Mudah bosan dalam satu-satu perkara.

888 - Hiperaktif.

933 - Kejayaan yang singkat. Kena belajar strategi bagaimana yang mengimbanginya.

944 - Kurus dan mempunyai citarasa yang tinggi.

966 - Mudah untung. Bagus jadi usahawan.
966 - Mudah untung, bagus untuk menjadi usahawan
966 - Mudah untung dan usahawan adalah kerjaya yang sesuai
966 - Mudah untung dan bagus jadi usahawan
966 - Mudah mendapat keuntungan. Elok jadi usahawan
966 - Mudah untung, jika mahu. Sesuai untuk jadi usahawan. Lepas tu boleh jadi dermawan, macam Syed Mokhtar atau Bill Gates.
966 - Mudah untung, bagus jadi usahawan.
966 - Mudah untung, bagus jadi usahawan.
966 - Mudah untung, elok jadi usahawan.
966 - Mudah untung (bagus untuk menjadi usahawan).

999 - Banyak peluang dan kejayaan, tetapi kesunyian

Pola-pola yg berkaitan dgn no.6 – PATTERNS OF “6”
seperti 426, 363, 696, 156, 876, 456, 666, 396 :

426 – dunia pendidikan – penceramah, pensyarah, pusat tuition atau sebagainya.

786 – pemimpin – pengarah, pengurus, ahli politik.

156 – transport, outstation, sekuriti – courier, logistic,polis.

696 – perniagaan – peniaga, usahawan.

456 – dunia kewangan, money matters –bank, insuran.

336 – pelaburan – shareholder, perdagangan mata wang/forex.

666 – money matters, gold – bank, insuran, gold broker

396 – retailer – stockist, hypermarket.

Apa yg ingin ditekankan disini adalah peluang rezeki yg banyak/lumayan dari bidang2 tersebut.

Nombor 7(pengaruh dan tarikan) :

kebiasannya pola 729 adalah pelaris semulajadi..tetapi pola berangkai 7 seperti 786, 753, 775, 769, 764, 777 juga mempunyai pengaruh/ pelaris diri cara berlainan..
contohnya 753 pelaris diri kerana selalu berurusan dgn vip..786 mereka selalu mempunyai tarikan sebagai ketua dan tempat rujukan penyokongnya..777 penyokong dan disukai ramai/ aura tersendiri..769 bertuah kerana selalu dibantu dan disokong baik segi rezeki/wang dan kuasa..764 selalu mereka golongan pendidik/ cendikiawan yang bepengaruh dan segi kebijaksaan idea yg hebat sperti kebanyakkan penerima anugerah Nobel.

Senarai nombor kombinasi lain-lain :

573 – Pola orang kenamaan / orang terkenal.

13 - Pola aktif (kekuatan fizikal).

5955 – Pemimpin yang tegas, keras hati dan kekuatan fizikalnya serta mahu buat perubahan.

459 dan 549 bijak dalam muslihat perancangan. Ada gerak hati yang bagus.

545544 – perancang yang hebat.

494 – memiliki pengetahuan yang tinggi.

426 – penceramah yang bagus.

9 di tengah – hidup untuk berbakti kepada masyarakat (humanity). Seorang yang penampilannya bersih dan kemas.

7 di tengah arah mata angin – mudah disenangi ramai pengikut.

Memiliki kesemua nombor 1 hingga 9 = seimbang dan sempurna.

Profil Kelemahan :

456 – dituduh salahguna wang (Thaksin juga punyai pola nombor 456 dituduh rasuah)

Sedikit info untuk pola 729 :

Ini adalah pola pelaris (lagi sekali ini adalah statistik bukan ramalan). sesiapa yg ada pola ini cuba perhatikan situasi di mana jika ke sesebuah restoran/kedai makan yg tiada/kurang pengunjung dan setelah mereka duduk disitu akan semakin ramai pelanggan yg datang dengan izin Allah ler.. tak caye, pergi try test – kalau tak jadi, lom mandi kot – kuang..kuang..kuang., kalau jadi seperti dijangka, tak reti-reti nak guna kelebihan tu..

P/S : Terima kasih kerana membaca entry personaliti di blog ini. Saya belum habis berkongsi lagi mengenai metafizik tarikh lahir ni. HEHE. In Shaa Allah akan disambung pada tahun 2017 ini.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

28 comments:

  1. Bila nk cntinue ni? Or dh ade tp sy yg x perasan..hehe

    ReplyDelete
  2. How about 256 and 826 ? Tq

    ReplyDelete
  3. 257 & 826 ta jumpa definasi :( need help tq

    ReplyDelete
  4. How about 918 663 321 please......(::))))

    ReplyDelete
  5. Mcm mana dh dptkn no.tu..plz ajar sape yg padai

    ReplyDelete
  6. Sis...pola sy sume xde... 😂😂😂
    933 , 669 , 981

    ReplyDelete
  7. 369 & 699 x de pun...

    ReplyDelete
  8. Xde sambungan kan..? Sygnya ilmu sekerat jalan... Huhuhu

    ReplyDelete
  9. Klau 819 ? X de pon mse bce

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum puan..kenapa kombinasi 966 banyak diulang perkara yang sama ye...

    ReplyDelete
  11. Sambung laa . Plissss 😂😂

    ReplyDelete
  12. Tlg kira saya punya boleh? 03-sept-1982
    Saya bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tuan,sy dah kirakan nombor asas tuan adlh 5

      Delete
    2. Asas : 5
      Pola 3 angka : 369,336,867/786

      Delete
    3. Dah kira. Nombor kod asas 5.
      Kecenderungan 639, 336, 786
      Kesimpulan sengal, rengus, gigih

      Delete
  13. Saya ada 459 dan 999

    Suami ada 729


    alhamduliLLAH


    Memang betul part ilham dan firasat

    Mana2 pegi biasanya orang panggil saya mulut masin...

    Bukan sebab saya meramal tapi boleh rasa

    Tak tau nak cakap camne


    Time kasih tuan atas tulisan ni

    ReplyDelete
  14. Maaf tumpang bertanye...

    Macam mana nak tahu kombinasi makne setiap nombor tu?

    Contoh:
    Pola 156

    macam mane nak tahu makne disebalik nye?

    ReplyDelete
  15. Maaf tumpang bertanye...

    Macam mana kita nak memahami kombinasi setiap nombor ?

    Contoh:
    Pola 156

    Macam mana nak dapat makne dari sebalik nombor2 tu?

    ReplyDelete
  16. Maaf tumpang bertanye...

    Macam mana nak tahu kombinasi makne setiap nombor tu?

    Contoh:
    Pola 156

    macam mane nak tahu makne disebalik nye?

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum...mmg bagus kita belajar ilmu metafizik byk mafaat yg kita akan perolehi..sekadar perkongsian sesiapa yg ingin berlajar tentang setiap pola tarikh lahir blh kita berlajar sama2 dlm group... sy asas 5 mmg byk perluang yg dtg cm kena pandai pilih arah kerjaya yg betul..010 803 7699

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Membaca. Jemput Komen.