Ketahui Personaliti,Kerjaya,Sikap, dan Kecenderungan Kita Melalui Kiraan Metafizik Tarilh Lahir

Personaliti Berdasarkan Pengiraan Metafizik Tarikh Lahir

Assalammualaikum Readers, Hai hai hai apa khabar semua. Sorry lama tak tulis entry. Aiseyh ayat macam blog ni power dan ramai peminat je k...

Personaliti

Menjawab Semua Soalan Mengenai Personaliti Metafizik Tarikh Lahir (Part 2)

Tuesday, September 12, 2017 Sofinah Lamudin 0 Comments

Assalammualaikum Readers dan Bloggers,

Hii guys!

Pada 14 Ogos 2017 yang lalu, saya telah menjelaskan satu per satu cara mengira Metafizik berdasarkan tarikh lahir. Malah dah menjelaskan dengan langkah demi langkah agar lebih faham sebab cara saya jelaskan dalam entri pada tahun 2014 nampaknya kurang membantu.Mungkin jelaskan dengan cara mengira menggunakan kotak piramid lebih senang nak faham. kalau nak baca balik, boleh klik>>"Menjawab Semua Soalan Mengenai Personaliti Metafizik Tarikh lahir (Part 1)"<<klik untuk soalan yang berbunyi "Please la.........sy tak faham ni......cara pengiraan tuh tak brpe jelas.....harap dpt bantu sy....." . Hehehehe! 😀😁

Soalan tu dari komen yang ada di entri tahun 2014 yang bertajuk klik>>"Personaliti Berdasarkan Pengiraan Metafizik Tarikh lahir"<<klik. Ramai yang Whatsapp saya bertanya berkenaan pengiraan Metafizik sejak saya tulis mengenai Metafizik di blog ini. Yang minta tolong kira ada, malah yang tanya dia sesuai dalam kerjaya apa pun ada.. Hehe.. Saya bukan tak nak jawab. Sebenarnya saya bukan pakar.Takut salah informasi. Saya cuma kongsikan apa yang saya tahu setakat ini. Semua pengetahuan saya berkenaan Metafizik adalah asas (Saya belum khatam lagi). Saya berkongsi mengenai Metafizik adalah kerana minat. Kalau nak belajar yang lebih advance, sila hubungi Cikgu Eddy Rosyadi di http://www.eddyrosyadi.net/. Beliau bukan sahaja boleh mengajar, beliau juga boleh guide korang untuk bidang apa yang sesuai untuk korang agar lebih cepat berjaya.Contoh : Adakah korang sesuai jadi blogger? Hahaha! Kidding..!

Jadi, kali ni saya nak jawab soalan seterusnya pula.

Soalan [2]
"As salam nak ty kalu date 22.05.2000 cmne nak kira ya..."

OK... ada beberapa orang yang tanya saya soalan yang lebih kurang sama macam ni sebab tahun adalah 2000. Tahun 2000 mungkin agak mengelirukan tapi sebenarnya cara mengira adalah tetap sama tidak kiralah digit tu adalah kosong.

Macam biasa, lukis kotak piramid terbalik seperti yang saya ajar di entri bertajuk klik>>"Menjawab Semua Soalan Mengenai Personaliti Metafizik Tarikh Lahir (Part 1)"<<klik.

Lepas tu masukkan tarikh 22.05.2000 ke dalam kotak tersebut. Jom kita kira.

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN PENUH

2 + 2 = 4, 0 + 5 = 5, 2 + 0 = 2, 0 + 0 = 0
4 + 5 = 9, 2 + 0 = 2
9 + 2 = 11 (Mesti 1 digit jadi 1 ditambah dengan 1)
1 + 1 = 2
Jadi, KOD ASAS untuk tarikh lahir 22.05.2000 adalah nombor 2.


KOD ASAS nombor 2 adalah element AIR yang digelar sebagai PENDAMAI. Untuk membaca maksud KOD ASAS nombor 2 dengan lebih lanjut, boleh baca di entri klik>>Personaliti Berdasarkan Pengiraan Metafizik Tarikh Lahir<<klik.

Sekian dulu untuk Part 2.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .

Follow my blog with Bloglovin 💋

Artikel Berkaitan

0 Kata-kata Dari Teman:

Terima Kasih Sebab Membaca. Sila Komen.