Ketahui Personaliti,Kerjaya,Sikap, dan Kecenderungan Kita Melalui Kiraan Metafizik Tarilh Lahir

Personaliti Berdasarkan Pengiraan Metafizik Tarikh Lahir

Assalammualaikum Readers, Hai hai hai apa khabar semua. Sorry lama tak tulis entry. Aiseyh ayat macam blog ni power dan ramai peminat je k...

Wednesday, May 21, 2014

Personaliti diri berdasarkan Metafizik tarikh lahir 16 petak nombor

Assalammualaikum Bloggers and Readers! :)

Selamat berhari RABU. Saya ambil kesempatan pada pagi ini untuk update dan sambung entry personaliti diri berdasarkan metafizik tarikh lahir. hehe.

Jom kita imbas kembali dulu, entry pertama tentang personaliti metafizik yang saya kongsikan berjudul "Personaliti Berdasarkan Pengiraan Metafizik Tarikh Lahir" adalah untuk mendapatkan kiraan KOD ASAS dalam diri kita. Kita bernaung atas nombor apa.

Entry kedua pula, berjudul "Kombinasi 3 nombor yang menunjukkan kecenderungan kita (Metafizik Tarikh Lahir)" . 3 nombor kombinasi yang dimaksudkan adalah kiraan luar petak piramid terbalik tersebut di mana ia adalah nombor yang merujuk kepada kecenderungan kita.

Entry ketiga, berjudul "Kombinasi nombor untuk rujukan selepas membuat kiraan Metafizik Tarikh Lahir" . Entry ketiga ini hanyalah sebagai rujukan kita untuk maksud tertentu bagi nombor kecenderungan kita yang sudah kita ketahui melalui kiraan tarikh lahir kita.

Sekarang saya akan kongsikan senarai nombor satu hingga sembilan yang mempunyai maksud tersendiri mengikut kajian sains metafizik.

Sila rujuk gambar di bawah...


Kiraan di atas adalah tarikh lahir saya. Anda akan mendapat keputusan 16 digit nombor (Yang di dalam petak warna biru) selepas siap mengira.

Berdasarkan tarikh lahir saya, nombor yang wujud adalah nombor 1 , 2 , 3 , _ , 5 , 6 , 7 , 8 , dan 9 sahaja.

Nombor 4 tidak wujud di dalam kiraan tarikh lahir saya. Oleh hal yang demikian, nombor yang tidak wujud ini merupakan kelemahan saya. Nombor empat bermaksud "suka membuat perancangan dan suka kepada ilmu pengetahuan" .

Jika korang kira tarikh lahir korang dan nombor 1 hingga 9 wujud. TAHNIAH! kerana, itu bermaksud seimbang.

Jika ada nombor yang tidak wujud, TAHNIAH juga!, kerana itulah peluang yang kita ada untuk belajar dan memperbaiki diri sendiri untuk mendapatkan identiti yang kita perlukan.

Di bawah ini adalah senarai maksud dari nombor satu hingga sembilan. Kita boleh rujuk selepas membuat kiraan... Selamat mencuba! :)

Nombor 1:
ADA CIRI-CIRI KEPIMPINAN. KEMUNGKINAN SEMASA ALAM PERSEKOLAHAN ATAU SELEPAS ANDA DILANTIK MENJADI KETUA ATAU PENOLONG ATAU DALAM PERSATUAN. KEMUNGKINAN JUGA ANDA MENOLAK PERLANTIKAN DALAM JAWATAN TERSEBUT.

Nombor 2:
ANDA PUNYAI KOMUNIKASI ATAU PENYAMPAIAN YANG BAIK. SUARA ANDA KEDENGARAN LANTANG DAN JELAS. MUNGKIN JUGA ANDA SUSAH ATAU MALU NAK MULA BERCAKAP NAMUN APABILA SUDAH MULA ANDA KELIHATAN MESRA.

Nombor 3:
PERGERAKAN ANDA SANGAT CEPAT ATAU LAIN KATA ANDA TIDAK SUKA BERTANGGUH DALAM SESUATU PERKARA.

Nombor 4:
ANDA SUKA MERANCANG DAN JUGA ANDA SUKA KEPADA ILMU PENGETAHUAN.

Nombor 5:
ANDA SEORANG YANG PUNYAI PRINSIP SENDIRI. CONTOH JIKA ANDA KATA “A”, “A”LAH JAWAPANNYA, JIKA “B”, “B”LAH JAWABNYA. ATAU ANDA TIDAK TERUS MEMBUAT KEPUTUSAN SERTA MERTA DAN ANDA AKAN FIKIR DAHULU DAN JAWAPAN AKAN DIBERI KEMUDIAN.

Nombor 6:
ANDA MEMPUNYAI SIFAT KEKELUARGAAN ATAU AMBIL BERAT TENTANG KELUARGA. INI MEMBUATKAN ANDA BAGUS DALAM PERANCANGAN KEWANGAN.

Nombor 7: 
ANDA PUNYAI RAMAI KAWAN ATAU MUDAH MENDAPAT PENYOKONG. INI MEMBUATKAN HIDUP ANDA NAMPAK BERTUAH.

Nombor 8: 
ANDA SEORANG YANG BERTANGGUNGJAWAB SAMA ADA TERHADAP KELUARGA ATAU KERJAYA.
CONTOH DALAM KERJAYA ATAU PERSEKOLAHAN JIKA DIBERI TUGAS ATAU KERJA RUMAH ANDA AKAN SELESAIKANNYA WALAUPUN MEMAKAN MASA.

Nombor 9: 
ANDA SUKA MENGEJAR KEJAYAAN ATAU ASET. MUNGKIN JUGA ANDA MEMIKIRKAN PERNIAGAAN YANG MEMBAWA KEUNTUNGAN.

With Love,
#Sofinah696 💕
Follow my instagram ; @sofinahlamudin, @jejakmoment, @labuanblogger, @sopheestudio, @sopheericher .


4 comments:

aisyah scha said...

Baguslah perkongsian metafizik nih👍👍.
Klau ikut piramid tarikh lahir saya, kiri kanan 729 .haha . Bawah 369 .😂😂

aisyah scha said...

Baguslah perkongsian metafizik nih👍👍.
Klau ikut piramid tarikh lahir saya, kiri kanan 729 .haha . Bawah 369 .😂😂

zuhamizam azami said...

salam ms boleh whatsapp saya 01112274391 ada seauatu yg menarik nak saya kongsikan

Unknown said...

Boleh kongsi kan dgn saya ? 0176833272

Anda Mungkin Mahu Baca Ini

30 Days Blog Challenge (31) 8Share (1) Ana Cikey (1) Android Game (2) ANTV (1) Apa itu SEO (5) Aplikasi Facebook (2) Assign Jobs (2) Bazaar Ramadhan (1) Beats Pill (1) Begleri (1) Belajar Musik (1) Belajar Petik Gitar (1) Berita (7) Blog Sofinahlamudin.com (16) Blogwalking (14) Buat Duit (12) Buku Kegemaran (2) Cabut Gigi (1) Catatan Harian (66) Catatan Kota Kinabalu Februari 2016 (1) Catatan Kota Kinabalu Oktober 2015 (1) Celebration (37) Cinta (8) Clash Of Clan (3) Congratulations (2) contest (3) Contest SEO Eridy (5) Dentist (1) Despicable Me (2) Diary 2014 (2) Drama (1) Dunia Blog (82) Eat That Frog By Brian Tracy (5) Elken (7) Encik Mohd Nasyit Md Nooh (124) Favourite Song (27) Fidget Spinner (1) FikAyuWedding (1) Fitness (3) Forex (8) Fotografi (2) Game (9) Gigi (1) Giveaway (3) Hand Spinner (1) Happy Birthday (2) Hari Malaysia (1) Hari Raya Aidilfitri (4) Header (1) Headset (1) Hobi (8) Hobi bersama suami (5) Indonesia (1) Info Kecantikan (1) Info Kesihatan (10) Islam (3) Jejak Paranormal (1) Jump Rope (2) Karya Sofinah Lamudin (2) Kashaka (1) Kawan (17) Keluarga (15) Kenalan Baru (5) Kerja Makan Gaji (3) Ki Prana Lewu (1) Kisah Realiti Sofinah Lamudin (11) Kota Kinabalu (4) Kreatif (16) Kundasang (1) Labuan FM (1) Lawak (1) Left 4 Dead 2 (3) Lelaki (5) Lepak (1) Logo (3) Lukisan (1) Maze Runner (1) Melancong (1) Melukis (1) Minions (1) Motivasi (37) Movie (10) Nuffnang (1) Old Town White Coffee (1) Only Sophee.lz Dote (42) PC Games (3) Pendapat Peribadi Sofinah Lamudin (1) Permainan (1) Personaliti (7) Pokemon Go (2) Produk Mary Kay (1) Projek (5) Puan Sofinah Lamudin (19) Q One Speaker (1) Rakan Blogger (20) Ramadhan Al-Mubarak (11) Ramping dan langsing (1) Ranau (1) Random Post (13) resepi (4) Review Produk (4) Review Tahun 2016 (1) Ronda K.K (1) Sabah (1) Saya dan Ramadan 2013 (34) Saya dan Ramadan 2015 (2) Scorch Trials (1) Search Engine Optimization (5) Segmen Blog (12) Sejarah (1) Senaman (1) Seni (1) Sentimental Post (10) Shaklee Supplement (1) Sherina Munaf (5) Si Awak dan Si Saya (7) Skipping Jump Rope (2) Skuter (1) Slim 7D (1) Smartphone Game (1) Sofinah Beauty Consultant Mary Kay (1) Sofinazz (3) Sofinazz Anniversary (1) Sophee Studio (1) Suami Isteri (6) Supplement (1) Suri rumah (1) Tahun Baru 2016 (1) Tahun Baru 2017 (1) Tempat Menarik (1) Tentang Dia (25) The Secret (3) Thumb Chucks (1) Tips (1) Traveling (1) Troll (5) Tutorial (2) Tutorial Tudung (2) Tutorial Tudung Halfmoon (1) Wanita (4) Warna-Warni Kehidupan (3) Workout (3) WP. Labuan (8)